Eskiyen su boruları değişiyor

Fethiye'nin en eski ve tarihi yerleşim yerlerinden birisi olan Kesikkapı Mahallesi'nde eskiyen ana su boruları değişiyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri tarafından yapılan çalışma ile ilgili KesikkapıMahallesi Muhtarı Süzen Taşar, MUSKİ ekiplerine teşekkürlerini sundu.

  • 1105
Eskiyen su boruları değişiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin tek kadın muhtarı olan KesikkapıMahallesi Muhtarı Süzen Taşar’ıngirişimleriyle başlatılan çalışma ile mahalle sakinleri daha sağlıklı su kullanmış olacak…Çalışmaları yerinde inceleyen Kesikkapı Mahallesi Muhtarı Süzen Taşar açıklamasında, “KesikkapıMahallemizde 50 yıllık ana su boruları Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri tarafından değiştiriliyor. Mahallemizde 2,5 kilometrelik içme suyu şebeke yenileme çalışması yapılıyor. Eski pik döküm borular yerine sağlıklı hijyenpolietilen (PE) dediğimiz yeni nesil borular konulacak” dedi. 

Açıklamasını sürdüren Taşar, “Bu çalışma sonucunda mahalle sakinlerimiz hem sağlıklı bir su tüketiminde bulunacak hem de sızıntılar ve kaçaklar önlemiş olacaktır. Su basıncı sorunları da giderilmiş olacak. Kesikkapı Mahallesi muhtarı olarak yapmış olduğumuz müracaatları değerlendirerek; bu hizmeti gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyemize ve bu çalışmaya destek olan Fethiye Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde hizmetlere devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Bakmadan Geçme