ESKİ MUHTAR CELALETTİN ARICAN FETHİYE'DE DUALARLA UĞURLANDI

Celalettin Arıcan'ın Karakeçililer mezarlığındaki cenaze merasimine Fethiye'nin iş, ticaret, esnaf ve turizm dünyasından çok sayıda katılım oldu.

  • 1193
ESKİ MUHTAR CELALETTİN ARICAN FETHİYE'DE DUALARLA UĞURLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'nin tanınmış simalarından Celalettin Arıcan, 87 yaşında hayatını kaybetti. FTSO geçtiğimiz dönem Başkanlarından Akif Arıcan'ın ve Ak Parti geçtiğimiz dönem meclis üyelerinden Durmuş Arıcan'ın babası olan 7 çocuk babası Keçiler Mahallesi eski muhtarlarından Celalettin Arıcan Kayaköy'deki evinde 87 yaşında vefat etti. Celalettin Arıcan'ın Karakeçililer mezarlığındaki cenaze merasimine Fethiye'nin iş, ticaret, esnaf ve turizm dünyasından çok sayıda katılım oldu.
Keçiler Mahalle muhtarlığını 2 dönem başarılı şekilde yapan Celalettin Arıcan'ın ani vefatı Arıcan ailesi ile Kayaköy, Karakeçililer Mahalle sakinleri ve Fethiye halkını derin üzüntüye boğdu. Celalettin Arıcan'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Karakeçililer camiine getirildi. Daha sonra aynı mahallenin mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna dualarla uğurlandı. Karakeçililer Mezarlığında kılınan cenaze namazına Arıcan ailesi, siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları, STK başkanları ve üyeleri ile Fethiye'nin iş ve ticaret dünyası ile turizmciler ve geçen dönem Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da katıldı.  

Bakmadan Geçme