Erol Hakan Sepil, imzaladı

Fethiyespor Esenler Erokspor maçı öncesi Göztepe'den genç oyuncu Erol Hakan Sepil'i renklerine kattı. Lacivert Beyazlılar 20 yaşındaki Erol Hakan Sepil ile 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladı. Fethiyespor deplasmanda oynayacağı Esenler Erokspor maçı hazırlıklarını bugün tamamlayıp cumartesi günü uçakla İstanbul'a hareket edecek.

  • 1480
Erol Hakan Sepil, imzaladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Esenler Erokspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp 3 puan için gidiyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan lacivert beyazlılarda Göztepe’den transfer edilen sol bek Erol Hakan Sepil’inde kadroya alınması bekleniyor. Hakan Erol Sepil’in sözleşme töreninde Fethiyespor yöneticileri İsmail Öztürk, Cem Tufan, sportif direktör Kamil Özgen’de bulunurken genç oyuncu Fethiyespor’a faydalı olmaya geldiğini ifade etti. Sahası bakımda olduğu için Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde bu maçın hazırlıklarını Ölüdeniz, Üzümlü ve Karaçulha semt sahalarında gerçekleştiren Fethiyespor 2. yarının ilk maçını kazanmak istiyor.
Teknik Direktör Mustafa Ceviz “2. yarıya çok önemli bir karşılaşma ile başlayacağız. Göztepe’den Erol Hakan Sepil’i de renklerimize kattık. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Rakibimiz Teknik Direktör değiştirdi. Önemli transferler yaparak kadrosunu güçlendirdi. Tokat’tan İsmet, Bayburt’tan Emre Şahin, Kırklarelispor’dan Umut Pusat, Vanspor’dan Haydar Deniz’i aldı. Eksiklerini kapattı. İlk yarıda 3-0 kazandığımız maçın rövanşında yine gülmek istiyoruz. İstanbul ve çevresindeki Fethiyespor’lu taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Fethiye’den de bu maça gelmek için otobüs ayarlamaya çalışan taraftarlarımızın olduğunu biliyoruz. Fethiyespor olarak ilk 3 maçta 9 puan çıkartmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Erol Hakan Sepil, imzaladı
Erol Hakan Sepil, imzaladı

Bakmadan Geçme