Erol Hakan Sepil ile yollar ayrıldı

Fethiyespor'un ara transferde Göztepe'den renklerine kattığı sol bek Erol Hakan Sepil ile yollar ayrıldı. Antrenmanlarda yeterli performansı gösteremediği ayrıca Fethiyespor ile ilgili olarak olumsuz cümleler kullandığı iddiasıyla yolları ayrılan Sepil, takımdan gönderildi.

  • 5678
Erol Hakan Sepil ile yollar ayrıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un ara transferde büyük ümitlerle 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı Göztepe’nin genç oyuncusu Erol Hakan Sepil, verim düşüklüğü ve kulüp aleyhine iftira şeklindeki sözleri nedeniyle ilişiği kesildi. Erol Hakan Sepil’in kulüpten alacağının olmadığı ve antrenmanlarda yetersiz kaldığı da ifade edildi. 

Fethiyespor sosyal medya hesabından yapılan konu ile ilgili duyuruda, “İkinci yarı maçlarının başlayacağı hafta Göztepe’den transfer ettiğimiz Erol Hakan Sepil’in antrenmanlarda yeterli performansı gösteremediğinden ve resmi maç oynayacak düzeyde olmadığından dolayı kulübümüz ile yolları ayrılmıştır” ifadeleri kullanıldı. 

Taraftarlardan gelen yorumlar üzerine Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cem Tufan da, sosyal medya aracılığı ile yaptığı açıklamada ilginç detaylara değindi. Tufan mesajında aynen şunları söyledi; 
“Hakan Sepil 20 yaşında gelecek için düşündüğümüz bir evladımızdı. Kendisine ‘Oğlum bu sene için yetersizsin. U19’da devam et seneye inşallah İyi olacaksın’ dedim. Bu aşamada transferini düşündüğümüz bir futbolcuyu arayarak, ‘Gelme burada futbolcuların parası ödenmiyor. Benim paramı da ödemiyorlar’ diye konuşma yaparak kulübümüzü kötü tanıtmıştır. Helalleşme ise Fethiyespor sözleşmesindeki peşinatı imzada ödemiş olup,bu yakışıksız iftirasına rağmen yol parası verilmiştir.Bu kulüpten 1 TL alacağı olan varsa yazsın göreyim buraya. Bunlar gençliğin davranış bozukluğunun göstergesidir.Fethiyespor’un peşkeş çekilecek parası yoktur. Eleştirilerde bu gerçeği unutmayalım.Kulübümüz asla edep sınırlarını asmayacaktır. Hangi takımdan alacağımız topçuya dediğini söylediklerini isteyenlere özelden isim olarak bildiririm. Tekrar ediyorum, bu kulüpten 1 TL alacağı olan topçu varsa söylesin. Selam ve sevgiler.”
 

Erol Hakan Sepil ile yollar ayrıldı
Erol Hakan Sepil ile yollar ayrıldı
Yorumlar 1
Fatih dede 31 Ocak 2020 10:15

Süper amatör de size istediğini verebilecek solbeg 'le var.Arastirisaniz muhakkak size onerilecektir.Sevgiler ve başarılar dilerim Fethiyespor a

Bakmadan Geçme