Engelliler Denizin Keyfini Çıkardı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı Fethiye'de yaşayan bedensel engelliler için özel tekne turu düzenledi. Tekne turuna katılan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye şubesi yönetimi ve üyeleri Fethiye Belediye Başkan Behçet Saatcı'ya teşekkür ettiler.

  • 645
Engelliler Denizin Keyfini Çıkardı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı Fethiye’de yaşayan bedensel engelliler için özel tekne turu düzenledi.  Tekne turuna katılan Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye şubesi yönetimi ve üyeleri Fethiye Belediye Başkan Behçet Saatcı’ya teşekkür ettiler.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı Fethiye’de yaşayan bedensel engelliler için özel tekne turu düzenledi.  Günü birlik 12 adalar tekne turuna katılan engelliler güzel ve keyifli bir günyaşadılar. Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydoğan Arslanca, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür etti. Aydoğan Arslanca, “Fethiye Belediye Başkanı Sayın Behçet Saatcı tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubemize bir günlük tahsis edilen yemekli tekne turumuz ile 100’e yakın engelli ve aileleri güzel ve keyifli bir gün yaşadılar.  Başkan Behçet Saatcı güzel bir jest yaparak profesyonel yüzücülerimiz eşliğinde engelli arkadaşlarımızın denize girmesine imkan sağladı. Bizlere bu imkanı sunan belediye başkanımız Sayın Behçet Saatcı ve çalışma arkadaşlarına tüm engelli dostlarım ve yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim”diye konuştu.

Denizin faydalarını anlatan Aydoğan Arslanca, “Biz Engelliler olarak gerçekten; denizin keyfini ve tadını Başkan Behçet Saatcı sayesinde yaşıyoruz.  Eskiden görmüyorduk bile; sadece uzaktan seyretmeye çalışıyorduk. Çalış plajındaki engelliler iskelesinden ve tesislerinden sonra önümüzdeki dönemlerde Fethiye Belediyesinin engelliler için özel bir teknesi olacağına da hiç şaşırmam” dedi.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme