EN ÇOK SATIŞ İKİNCİLİĞİNİ KAZANDILAR

Fethiye'deki Zen Diamond ürünlerini satan Karlık Kuyumculuk bayiliği aldığı ilk yılında en çok satış yapan Türkiye ikinciliğini kazandı.

  • 3307
EN ÇOK SATIŞ İKİNCİLİĞİNİ KAZANDILAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’deki Zen Diamond ürünlerini satan Karlık Kuyumculuk bayiliği aldığı ilk yılında en çok satış yapan Türkiye ikinciliğini kazandı. Karlık kuyum Zen Diamond yetkilisi Ayhan Işık “Bayiliği aldıktan sonra ilk yılımızda bize bu ödülü kazandıran Fethiye halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiye’de Karlık Kuyumculuk Zen Diamond ürünleri satışlarıyla Zen firması tarafından en çok satış yapan satış noktası ödülüne layık görüldü. Zen Pırlanta satış bayiliğini aldıktan sonra bir yılda Türkiye’de Zen Diamond satış noktalarını sollayarak en çok satış yapan nokta olarak Fethiye Karlık Kuyumculuk ödüle layık görüldü. Zen Diamond firması Antalya’da düzenlediği toplantıda ödüle layık görülen satış noktaları ve temsilcilerini plaketlerle ödüllendirdi. Fethiye Karlık kuyumculuk yetkililerinden Ayhan Işık’a en çok satış yapan Türkiye’deki 2. Satış noktası ödülü Zen Pırlanta firması yönetim kurulu başkanı Emir Güzeliş tarafından alkışlar arasında sunuldu. Karlık kuyumculuk personeli ödül üzerine büyük sevinç yaşadı. Ayhan Işık yaptığı açıklamada “2018 yılında Zen Diamond ürünlerini satmaya başladık. Bir yıl içinde Türkiye’de en çok satış yapan ikinci nokta olduk. Bize Türkiye ikinciliğini kazandıran Fethiye halkına ve müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme