Ege Bölgesi Derneklerinden Çebi'ye Destek

Ege Bölgesi'nde bulunan Beşiktaş Taraftarlar Dernekleri, 20 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan Beşiktaş Olağan Genel Kurulu'nda başkan adaylarını Ahmet Nur Çebi'yi destekleyeceklerini açıkladılar.

  • 838
Ege Bölgesi Derneklerinden Çebi'ye Destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren 18 taraftarlar derneğinin başkan ve yöneticileri Orka Sun Life Hotel’de bir araya geldi ve 20 Ekim Pazar günü yapılacak olan Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları’nın ev sahipliği yaptığı organizasyona Aydın Beşiktaşlılar Derneği  Başkanı Taşkın Ciritli,Bodrum Beşiktaşlılar Derneği  Başkanı Uğur Özçayır, Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı  Bora Sever,Denizli Buldan Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Fuat Yeşiltepe,İzmir Kemalpaşa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Kardeş,Manisa Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Barış Kartal,Marmaris Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkanı Feridun Özgiden,Ödemiş Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Baysal,Söke Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ayhan Türk,Torbalı Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şerif Tekinkök,Uşak Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Cem Dikmen,Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer,Ege İşadamları Derneği Başkanı Mahir Kaplan,Kaş Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bahattin Belen,Kütahya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Rıfat Özekmekçi, Gediz Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Salih Işık ve Salihli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Erkan Esen katıldılar.
Yaklaşık 2 saat süren toplantıya sinevizyon ile salona canlı bağlanan Beşiktaş Kulübü Başkan Adayı Ahmet Nur Çebi, dernek başkanlarına ve taraftarlara kulüp için yapmak istediği projelerden bahsetti.Toplantının ardından ise kısa bir değerlendirmede bulunan Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, “Bilindiği üzere önümüzdeki hafta Pazar günü Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu gerçekleşecektir. Bizde bu anlamda Ege bölgesindeki Beşiktaş Taraftarlar Dernekleri ile ortak adım atmak istedik ve bir toplantı gerçekleştirdik. Ege Bölgesindeki 18 Beşiktaş Dernekleri olarak 20 Ekim 2019 tarihinde yapılacak olan Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısında hiçbir menfaat beklemeden kayıtsız, şartsız başkan adayı olarak sayın Ahmet Nur Çebi’yi destekleme kararı aldık. Seçimlerin tüm camiamız için hayırlı olması dileklerimizle” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme