Duyu Bütünleme Terapistleri Nursel Özdemir'de

2002 yılından bu yana özel eğitim sektöründe lider kurum olan Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezleri Seydikemer ve Fethiye' de özel eğitim hizmeti vermeyi sürdürüyor. Türkiye'de isim yapmış ve Muğla'da tek olarak tüm destek eğitim programlarında hizmet etmeye devam eden kurum uzman kadrosuyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ek hizmetlerle de adından sıkça söz ettiren kurumda dil ve konuşma terapisi, ergoterapi, odyoloji uzmanı, Prep, Dmd, floortime, oyun terapisi ve özel eğitim hizmetleri sunuluyor.

  • 2118
Duyu Bütünleme Terapistleri Nursel Özdemir'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nursel Özdemir Rehabilitasyon Merkezleri son dönemde kurum bünyesinde Duyu Bütünleme terapisine ihtiyaç duyan öğrencilerde ki artış sebebiyle fizyoterapistlerinin eğitim almalarını destekledi. Eğitim için İstanbul’a giden uzmanlar, Yeşim Sencan Unveren'in eğitmenliğinde Duyu Bütünleme Terapisti unvanını aldı. Nursel Özdemir Kurumları kurucusu Salih Dündar, "Öğrencilerimizin ihtiyacı doğrultusunda duyu bütünleme seanslarına kurumlarımızda vermeye karar verdik. Bu terapiden faydalanacak öğrencileri öncelikle detaylı olarak taramaya alıyoruz. Duyusal hassasiyet, odaklanma ve konsantrasyon problemi, duymada seçici davranma, ince motor gelişim gerilikleri, tek tip beslenme, parlak ışıklara karşı hassasiyet, dinleme problemleri, nesneleri ağız yolu ile tanıma eğilimi gibi durumların olması halinde müdahale edilen bir programdır. Bu konuda kurumumuz ile iletişime geçerek değerlendirme randevusu alabilirsiniz. Fizyoterapistlerimizden Hilal Güldemir ve Funda Küçükkaratekeli’yi eğitim sürecini başarılı bir şekilde tamamladıkları için tebrik ediyorum. Ayrıca eğitmen Yeşim Sencan Unveren' e teşekkür ederiz”dedi.
Duyu bütünleme terapisi alan öğrenci velileri de terapiden oldukça memnun olduklarını çocuklarında gelişimin hızlı ve fark edilebilir olduğunu dile getirerek kuruma teşekkür ettiler.
 

Duyu Bütünleme Terapistleri Nursel Özdemir'de
Duyu Bütünleme Terapistleri Nursel Özdemir'de

Bakmadan Geçme