DUVAR İNŞAATINA ZABITA ENGELİ

Fethiye'nin Foça Mahallesi 1103 Sokak'ta ikamet eden 4 ailenin evine giden yola bir kişi tarafından duvar çekilmeye çalışıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili vatandaşların Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Fethiye Belediyesi Zabıta ekiplerini aradığı bildirildi. Yapılan incelemeler sonucunda 42 yıldır kullanılan yola duvar örme çalışmasının, Zabıta tarafından engellendiği öğrenildi.

  • 4827
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
DUVAR İNŞAATINA ZABITA ENGELİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhabirimiz Fatih Dereli'nin haberine göre; civarda bulunan bir otel işletmecisi çevredeki parselleri satın aldı. Bunun üzerine sokakta yaşayan bazı vatandaşlar konuyu yargıya taşıdı. Fethiye’de esnaflık yapan Hamza Özden, dosyanın şu an Yargıtay Mahkemesi’nde olduğunu dile getirdi.  4 hanenin evine ulaşımı sağlayan yolun kapanacağını kaydeden Özden; yetkililerden yardım talebinde bulundu. 

Çevre sakini Hamza Özden yaptığı açıklamada, “Burası 42 yıldır kullanılan bir yol. Elektrik, su ve kanalizasyon hattı hep buradan geçiyor. Burada bir otel işletmecisi tüm parselleri satın alıyor ve bizi mahkemeye veriyor. Mahkemeyi kazanmasına rağmen biz dosyayı Yargıtay Mahkemesi’ne taşıdık. Mahkeme sürecinin devam etmesine rağmen duvarla yolu kapatmaya çalışıyor. Fethiye Belediyesi Zabıta ekiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Geldiler ve çalışmayı durdular” dedi. 

71 yaşındaki Ayşe Özden ve 87 yaşındaki Rıza Özden, 42 yıldan bu yana kullandıkları yolun kapatılamaması için yetkililerden yardım istediler. 
 

DUVAR İNŞAATINA ZABITA ENGELİ
DUVAR İNŞAATINA ZABITA ENGELİ
DUVAR İNŞAATINA ZABITA ENGELİ
DUVAR İNŞAATINA ZABITA ENGELİ

Bakmadan Geçme