DÜNYAYA REZİL OLURUZ!

Tarihi Likya yolunun Antalya başlangıç rotasının asfaltlanmasına tepkiler giderek artıyor. Likya yolunun asfaltlanması halinde dünyaya rezil olunacağını ileri süren Likya Yolun yürüyüşçülerinden Nusret Yakışıklı, 'Likya Yolunun asfaltlanması kabul edilemez. Derhal bu işlemden vazgeçilmesi, dünya ve ülkemiz insanına rezil olunmaması için sorumlulara ve kamuoyuna bu durumun anlatılması gerekiyor' ifadelerini kullandı.

  • 1091
DÜNYAYA REZİL OLURUZ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarihi Likya yolunun Antalya başlangıç rotasının asfaltlanmasına tepkiler giderek artıyor. Likya yolunun asfaltlanması halinde dünyaya rezil olunacağını ileri süren Likya Yolun yürüyüşçülerinden Nusret Yakışıklı, “Likya Yolunun asfaltlanması kabul edilemez. Derhal bu işlemden vazgeçilmesi, dünya ve ülkemiz insanına rezil olunmaması için sorumlulara ve kamuoyuna bu durumun anlatılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Likya Yolun yürüyüşçülerinden Nusret Yakışıklı açıklamasında “Muğla'nın Fethiye ilçesinden Antalya'ya uzanan 540 kilometrelik "dünyanın en iyi 10 uzun mesafe yürüyüş rotasından biri olarak kabul edilen ve eşsiz doğal güzelliklerin yanı sıra çok sayıda antik kenti içeren Likya Yolunun Antalya başlangıç parkuru; Elmayanı-Hisarçandır arası asfaltlanıyor. Her yıl binlerce yerli ve yabancı yürüyüşçünün yol aldığı ve bugün karşılaştığımız komşumuz Ukraynalı yürüyüşçülerin Likya Yolunun Antalya başlangıç etabını asfaltta yürüyerek başlamalarına tanık olmak; doğrusu biz doğa yürüyüşçüleri için yaralayıcı bir duygu idi. Likya Yolunun asfaltlanması kabul edilemez. Derhal bu işlemden vazgeçilmesi, dünya ve ülkemiz insanına rezil olunmaması için sorumlulara ve kamuoyuna bu durumun anlatılması gerekiyor” dedi.

Bakmadan Geçme