Dünyaca ünlü işadamı Karpateyn'e aiit Ace ve Garcon Marmaris'te

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Samvel Karpatyen'a ait 87 metre uzunluğundaki Alman Lüerssen markasını taşıyan Ace isimli yat ve Ace yatının helikopteri, sürat motorları, su oyuncakları gibi tüm ekipmanlarını taşıyan Hollanda Damen markalı 67 metre uzunluğundaki destek teknesi Garçon isimli yatlar Marmaris Limanın yanaşıp yakıt ikmali yaptı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yakıt ikmali saatler sürerken yat ve destek teknesinin sahibi adeta servet bıraktı.

  • 672
Dünyaca ünlü işadamı Karpateyn'e aiit Ace ve Garcon Marmaris'te
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan Samvel Karpatyen’a ait 87 metre uzunluğundaki Alman Lüerssen markasını taşıyan Ace isimli yat ve Ace yatının helikopteri, sürat motorları, su oyuncakları gibi tüm ekipmanlarını taşıyan Hollanda Damen markalı 67 metre uzunluğundaki destek teknesi Garçon isimli yatlar Marmaris Limanın yanaşıp yakıt ikmali yaptı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yakıt ikmali saatler sürerken yat ve destek teknesinin sahibi adeta servet bıraktı.

Asmira Petrol yetkilileri yaptıkları açıklamada; 15 araç ile 400 bin litre motorin, helikopter için jet yakıtı ve diğer yüzer oyuncaklar için benzin ikmali gerçekleştirildiğini belirttiler.

Kış aylarında da Türkiye’nin tercih edilmesi memnuniyet veriyor

Acenteliği Monkeyfist Yatçılık’ın yaptığı bu süper ikili teknenin ülkemizi her yıl ziyaret ettiği bunun yanında dünya üzerindeki süper yatların Türkiye’yi kış aylarında bile tercih etmesinin memnuniyet verici olduğu belirtildi.

Forbes dergisi verilerine göre 2.8 milyar dolarlık servete sahip Ermeni asıllı Karpetyan’in, 1990’da Rusya’ya yerleşip Tashir Holding isimli firmayı kurduğu ve Moskova caddelerini aydınlatan elektrik dağıtım firmasına da sahibi olduğu belirtildi.

Bakmadan Geçme