Dünden Beri Haber Alınamıyor

Seydikemer'in Bağlıağaç Mahallesi'nde yaşayan 30 yaşındaki Mesut Yıldırım'dan dünden beri haber alınamıyor. Eşinden ayrılan ve bir çocuk sahibi Mesut Yıldırım, dün sabahtan beri kayıp. Perişan vaziyette bulunan ailesi her yerde oğullarını ararken, Muhtar Yücel Özdemir ise kayıp genci görenlerin kendisine ulaşmalarını istedi.

  • 4020
Dünden Beri Haber Alınamıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Gülyüz Yurdagül'ün haberine göre; Seydikemer’in Bağlıağaç Mahallesi’nde yaşayan mevsimlik işçiden haber alınamıyor. Dün sabah 10:00-11:00 saatleri arası evden çocuğunu göreceğini söyleyerek çıkan 30 yaşındaki Mesut Yıldırım, kayıplara karıştı. Eşinden ayrılan ve bu yüzden depresyona girdiği tahmin edilen Yıldırım’ın ailesi, her yerde oğullarını arıyor. “Çocuğumu görmeye gideceğim” diyerek evden çıkan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Mehmet Yıldırım’ı görenlerin, insanlık namına 05325608239 nolu numaradan Bağlıağaç Mahallesi Muhtarı Yücel Özdemir’e ulaşmaları istendi.

Dünden Beri Haber Alınamıyor
Dünden Beri Haber Alınamıyor
Dünden Beri Haber Alınamıyor
Yorumlar 1
Zeki Alman 05 Nisan 2020 15:03

Kayıp kişi Mehmet Yıldırım mı Mesut Yıldırım mı ? İki ayrı isim yazılmış lütfen paylaşım yapıcaz ama doğru bilgi nedir ?

Bakmadan Geçme