Düğünlere virüs ayarı

Fethiye'de korona virüs tedbirleri kapsamında nikâh, düğün ve organizasyonlara virüs ayarı geldi. Hafta sonu yapılacak düğünlerin sabah saat 10:00'dan sonra başlayıp, saat 20.00'den önce bitmiş olacağı kaydedildi. Saat 20:00'den itibaren de sokağa çıkma kısıtlaması başlamış olacak.

  • 1172
Düğünlere virüs ayarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve çevresinde korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu olan düğünlerin, sabah saat 10.00’dan sonra başlayıp, saat 18:00-18.30’da bitmesi beklenirken, saat 20:00’den sonra kısıtlama olduğu için nikah, düğün ve organizasyon düşünenlerin kısıtlama saatine göre izinlerini Fethiye Kaymakamlığı’ndan buna göre almaları istendi. Fethiye’deki nikah, düğün organizasyonlarının Kovid-19 kısıtlama saatlerine göre yapılması gerektiği için Kaymakamlık izinlerinin düğün sahipleri tarafından organizasyon yetkilileri ile görüşüp, buna göre alınması talep edildi. Organizasyon firmaları pandemi nedeni ile pek çok iptal kararları alındığını, işlerin durma noktasına geldiğini, İçişleri Bakanlığı genelgelerine göre hafta sonları sabah saat 10:00 ile 18:30-19:00’a kadar rezervasyon yapıldığını belirttiler. 
İlgililer, “Her türlü etkinlikte maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyum sağlıyoruz, uyarılar yapıyoruz ve oyun oynatmıyoruz” ifadelerini kullandılar.

Bakmadan Geçme