Down Kafe 21 Mart'ta Açılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşların sosyal hayatta daha fazla yer almaları, engelsiz bir şehirde yaşamaları için bir projeyi daha hayata geçiriyor. Fethiye'de bulunan Sen de Gel Down Kafe'nin 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü'nde açılması planlanıyor.

  • 928
Down Kafe 21 Mart'ta Açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesinden Fatih Dereli'nin haberine göre; Down Sendromlu bireylerin öncelikli olacağı, engelli gençlerin istihdam edilerek sosyal ve ekonomik hayatlarını daha kolay sürdürebilmelerini, sosyal bir ortamda iş hayatında aktif yer alarak üretime katılmalarını amaçlayan Muğla’nın en güzel kafesi Down Kafe, 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü’nde açılıyor. Açılış etkinlikleri için tüm hazırlıkların tamamlandığı kaydedilirken, kafenin tabelası da takıldı. 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün seçim vaatlerine yazacak kadar önemsediği, engelli bireylerin bir engelini daha ortadan kaldıracak proje Fethiye Belediyesi'nin 05.12.2019 tarihli meclis kararı ile Büyükşehir Belediyesi’ne verilen Uğur Mumcu Parkı içerisindeki taşınmazda hayata geçirilmesi planlanıyor. 


 

Down Kafe 21 Mart'ta Açılıyor

Bakmadan Geçme