Doğası ve Tarihi Zenginliği İle Kusursuz Tatillerin Vazgeçilmez Adresi Fethiye Otelleri

Muğla'nın gözde turizm ilçeleri arasında yer alan Fethiye, tarihte ise Likya'nın en önemli kenti olma özelliğine sahiptir. Zengin doğal güzellikleri, berrak denizi ve geniş yüz ölçümü ile Türkiye'nin yaz tatillerinde en çok tercih edilen ilçeleri arasında yer alan Fethiye, köklü tarihi ile kültür turlarına da olanak sunmaktadır.

  • 4177
Doğası ve Tarihi Zenginliği İle Kusursuz Tatillerin Vazgeçilmez Adresi Fethiye Otelleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ege ile Akdeniz’in kesişim noktasına konumlanmış olan ilçe, her bütçeye uygun konaklama seçeneklerine sahiptir. 5 yıldızlı Fethiye otellerinin yanı sıra ilçe merkezinde ve çevresinde tatil köyleri, ahşap evler ve butik oteller yer almaktadır. Akdeniz ikliminin etkisi ile yılın dört mevsimi tatil olanağı sunmakta olan ilçede Ölüdeniz, Çalış, Faralya ve Kabak Koyu en popüler noktalar arasında yer alır. Fethiye tatilinizi planlamadan önce otelleri.net/fethiye adresini ziyaret ederek, ilçenin en çok tercih edilen tesisleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 
Ölüdeniz’in En Popüler Oteli Tonoz Beach Hotel
Fethiye Ölüdeniz’de doğayla başbaşa vakit geçirirken lüks bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için Tonoz Beach Hotel ideal adreslerden biridir. Dalaman Havaalanı’na 62 km, Fethiye şehir merkezine 12 km, Kelebekler Vadisi’ne 8 km mesafede ve Ölüdeniz’in merkezinde hizmet vermekte olan tesis konuklarını oda kahvaltı konseptinde ağırlamaktadır. Şık ve kullanışlı 70 odaya sahip olan tesis, mavinin birbirinden farklı tonlarını sergileyen eşsiz bir deniz manzarasına karşı  kusursuz bir tatil vadetmektedir. Denize yakın konumda yer alan Tonoz Beach Hotel, 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet çocuk havuzu ile misafirlerine geniş bir yelpazede serinleme imkanı yaratmaktadır. Çocuk kulübü ile küçük misafirlerine de unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatmakta olan tesis, a la carte restoranında ise gün boyu en özel lezzetleri tadabilmeniz adına özenli bir hazırlık gerçekleştirmektedir. Doğanın tüm cömertliğine tanık olmak ve keyifli bir tatil deneyimi yaşamak için http://tonozbeach.com/ ‘u ziyaret etmeniz tavsiye edilmektedir. 
Romantik Tatillerin En Çok Tercih Edilen Adresi Nautical Hotel
Fethiye Faralya’da konuklarını ağırlamakta olan Nautical Hotel, sessiz ve sakin ortamı ve eşsiz gün batımı manzarası ile çiftlerin en çok tercih ettiği tesisler arasında yer almaktadır. Kabak Koyu’na 4 km, Ölüdeniz Milli Parkı’na 12 km, Fethiye merkeze 29 km ve Ölüdeniz merkeze 16 km uzaklıkta yer almakta olan tesis, her biri farklı konsepte sahip 7 odası ile hizmet vermektedir. Gün batımına karşı serinleyebileceğiniz havuzun yanı sıra tesis denize sıfır konumdadır ve özel plaja sahiptir. Oda kahvaltı konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesiste, açık büfe kahvaltı hizmetinin yanı sıra en özel lezzetler için 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Eğlenceli aktivite seçeneklerinin yanı sıra SPA merkezinde dinlenme olanakları sunmakta olan tesis, yalnızca yetişkin misafirleri ağırlamaktadır. Sevdiklerinizle romantizm dolu bir konaklama seçeneği için Nautical Hotel, kusursuz bir seçenek olurken, https://www.nautical.com.tr/ linki detaylı bilgi içermektedir. 
Tatilinde Ev Konforu Arayanlara Daphne Residence
Fethiye’nin hem doğal güzelliklere sahip hem de popüler noktaları arasında yer alan Çalış mevkiinde konuklarını ağırlayan Daphne Residence, ev konforunda apart odaları ile keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi yaratmaktadır. Tesis, Dalaman Havalimanı’na 29 km uzaklıkta hizmet vermektedir. Denize sıfır konumu ile dikkat çeken Daphne Residence, özel plajın yanı sıra 2 adet açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu ile keyifli bir tatilin kapılarını aralamaktadır. Birbirinden şık ve kullanışlı 60 konaklama birimine sahip olan tesis, sadece oda konseptinde hizmet vermektedir. Ege mutfağından seçkin lezzetler tatmak isteyen misafirler için restoran bulunmaktadır. Ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte, kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bir tatil için http://www.daphneresidence.net/ ‘e tıklayınız. 
Lüksü Doyasıya Yaşamak İsteyenler İçin Rixos Premium Göcek
Fethiye’nin en seçkin noktaları arasında yer alan Göcek’te, eşsiz bir doğaya karşı lüks tatil seçenekleri arasında Rixos Premium Göcek yer almaktadır. Doğanın mavisi ile yeşilinin buluştuğu noktada özel hizmetleri ile dikkat çeken tesis Fethiye merkeze 28 km ve Dalaman Havalimanı’na 20 km uzaklıkta yer almaktadır. Denize sıfır konumda, özel kum plajın yanı sıra 3 adet yüzme havuzu ile keyifli bir serinleme deneyimine olanak sunan Rixos Premium Göcek, villalara özel havuzlarıyla fark yaratmaktadır. Şık ve lüks 220 odasında konforlu bir konaklama deneyimi yaşatmakta olan otel, ultra her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. Tesisin en özel lezzetleri açık büfe olarak sunan ana restoranlarının haricinde 3 adet a la carte restoranı bulunmaktadır. Doğa sporlarından, eğlence vadeden aktivite seçeneklerine kadar misafirlerine dolu dolu bir tatil için zengin olanaklar sunmakta olan tesis, 730 m2 alana sahip SPA merkezinde ise eksiksiz bir dinlenme deneyimi vadetmektedir. Yaz tatilini profesyonel ellere teslim ederek sınırsız bir lüks yaşamak isteyenlerin https://premiumgocek.rixos.com/ adresini ziyaret etmeleri yeterlidir. 

Bakmadan Geçme