Doğada Öğreniyorum protokolü imzalandı

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Nif Mahallesi'nde bulunan Likya Orman Kampı arasında 'Doğada Öğreniyorum' protokolü imzalandı. Buna göre merkeze uzak mahalle okullarında öğrenim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin bu işletme bünyesinde bulunan bilim, sanat ve doğa gözlem atölyelerinden ücretsiz faydalanabileceği ifade edildi.

  • 3486
Doğada Öğreniyorum protokolü imzalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Doğada Öğreniyorum” protokolü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ile Likya Orman Kampı Yetkilisi Yıldız Çokcoşkun tarafından imzalandı. İmza töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Sorumlusu İsmail Cazağ ve Özel Büro Görevlisi İngilizce Öğretmeni Ebru Köktürk de hazır bulundular. 

Protokol hakkında bilgi veren Likya Orman Kampı Yetkilisi Yıldız Çokcoşkun, “Bu protokol kapsamında öğrencilerimiz Nif Mahallesi’nde bulunan doğa, bilim ve sanat kampımızda tabiat ile iç içe aktiviteler gerçekleştirecek. 21. Yüzyılın teknolojilerine kalıcı olarak öğrenmelerini ve hazır olmalarını amaçlıyoruz” dedi. 

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya açıklamasında, “Her zaman öğrencilerimizin bilim, sanat ve teknolojide üst düzey eğitimler almasını amaçlıyoruz. Sorun üreten değil, sorun çözebilen ve dünyayı yönetebilen bir gençlik hedefliyoruz. Çocuklarımız akademik anlamda gayet iyi yetişiyorlar. Ancak eksik kalan noktalar olabiliyor. Likya Orman Kampı ile birlikte imzaladığımız protokolde merkeze uzak mahalle okullarımıza öncelik verdik. Robotik kodlama, STEM eğitimi, doğayı tanıma eğitimleri verilecek” ifadelerini kullandı. 


 

Doğada Öğreniyorum protokolü imzalandı
Doğada Öğreniyorum protokolü imzalandı

Bakmadan Geçme