Dinçel, 'Her maç kritik öneme sahip'

3. Lig 3. Grup'ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda Ceyhanspor'u 3-0 mağlup ederek galibiyetlerine bir yenisini eklemişti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, ligde oynanan her maçın büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

  • 554
Dinçel, 'Her maç kritik öneme sahip'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erken dakikalarda attıkları golle öne geçtiklerini kaydeden Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, sahadan istedikleri skorla ayrıldıklarını söyledi. Bu hafta kendi evlerinde oynayacakları Büyükçekmece Tepecikspor maçının da önemli olduğunun altını çizen tecrübeli hoca, taraftar desteği ile daha da güçlü olacaklarını dile getirdi. Haftalık değerlendirmede bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Maçta istediğimiz düzenini yakalayamadık. Çocuklar biraz daha rahat hareket etti. Erken dakikalarda attığımız golle 1-0 öne geçtik. Fakat çokta fazla pozisyona girip fazla gol atabileceğimiz bir ilk yarıydı. Ama ikinci yarı çocuklar biraz daha ciddi sahaya çıktılar. İstediğimiz skoru yakaladıktan sonra oyunu bitirmeyi tercih ettiler ve deplasmandan galibiyetle geriye döndük. Tabi ki her maç birbirinden önemli... Bu maç bittikten sonra hemen diğer maça yöneliyorsunuz. Bu hafta oynayacağımız Büyükçekmece Tepecikspor maçı da önemli maç. O maça da önemli şekilde hazırlanacağız” dedi. 
“CİDDİ İKİ EKSİĞİMİZ VAR”
Fethiyespor, Tepecikspor maçında cezalı ve sakat oyuncuların olduğunu belirten Dinçel, “Nurettin sarı kart cezalısı. Kadir’in sakatlığı devam ediyor. Ciddi iki eksiğimiz var. İnşallah hafta içinde ters bir durum olmaz” diye konuştu.
“BOL GOL ATAN VE ZİRVEDE BİTİREN BİR FETHİYESPOR OLACAK”
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, “Birlikte hareket eden takımımız var. Arkadaşlıkları da saha dışında iyi... Kolayı yapmaya çalışıyorlar. Basiti tercih ediyorlar ve paylaşarak oynuyorlar. Bu da hem takıma hem de bireysel performansa katkı sağlıyor. Bunun böyle devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah hem bol gol atan hem de zirvede bitiren bir Fethiyespor olacak” ifadelerini kullandı.
“12.ADAM BU HAFTA DAHA GÜÇLÜ OLACAK”
Fethiyespor taraftarına teşekkür eden Dinçel, “Bu hafta 12.adama Fethiyespor’un çok ihtiyacı olacak. Son iç saha maçımızda 12. Adam gücünü fazlasıyla hissettirdi. Hem rakip hissetti hem de takımımız yanında 12.adamı gördü. Ama bu maçta 12.adamın bir önceki maçtan daha güçlü olmasını istiyoruz. İnşallah 12.adam bu hafta daha güçlü olacak.” şeklinde konuştu.
 

Dinçel, 'Her maç kritik öneme sahip'
Dinçel, 'Her maç kritik öneme sahip'
Dinçel, 'Her maç kritik öneme sahip'

Bakmadan Geçme