Diktiği Ağaç Boyu Kadar Oldu

Seydikemer'de 2018 yılında en çok kitap okuyarak bir rekora imza atan İremnur Ocakçı, kütüphane bahçesine diktiği ağaca gözü gibi bakıyor.

  • 1169
Diktiği Ağaç Boyu Kadar Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer İlçesi Ömer Aygün Ortaokulu Öğrencisi İremnur Ocakçı 2018 yılında Seydikemer İlçesinde en çok kitap okuyarak rekor kırmıştı. Kütüphane Haftasında en çok kitap okuduğu için adına Kütüphane bahçesine ağaç dikilen İremnur Ocakçı 2019 yılının sonuna yaklaştığımız şu günlerde 200 kitap okuyarak 2019 yılında da Seydikemer İlçesinin en çok okuyan kişisi rekorunu elinde bulunduruyor.
Okulunda sevilen bir öğrenci olan İremnur Ocakçı, derslerinin yanında Kütüphanenin de müdavimleri arasında yer alıyor. Seydikemer İlçe Halk Kütüphanesinden ödünç alarak okuduğu kitapların yanında okul kitaplığından da kitap alarak zamanının büyük çoğunu okumaya ayıran İremnur, hem derslerini hem de oyun oynamayı ihmal etmeden başarılı bir şekilde öğrenim hayatına devam ediyor. Kütüphane bahçesine kendi adına dikilen ağacının bakımını da üstlenen İremnur zaman zaman dikili ağacının bakımını, sulamasını da yapıyor. Diktiği ağacın neredeyse boyu kadar olması nedeniyle de ayrı bir keyif duyuyor.
 

Bakmadan Geçme