Devlet Hastanesi çalışanları pasif eylem yaptı

Fethiye Devlet Hastanesi çalışanları yemeklerin içerisinde devamlı böcek ve benzeri değişik cisimlerin çıkması ve yemeklerin sağlıksız koşullarda pişirilerek kendilerine servis edildiğini ileri sürerek pasif eylem yaptılar.

  • 9228
Devlet Hastanesi çalışanları pasif eylem yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Devlet Hastanesi çalışanları yemeklerin içerisinde devamlı böcek ve benzeri değişik cisimlerin çıkması ve yemeklerin sağlıksız koşullarda pişirilerek; kendilerine servis edildiğini ileri sürerek pasif eylem yaptılar. Çalışanlar yemeklerde çıkan böceklerle birlikte pasif eylem görüntülerini sosyal medyada paylaşınca skandal ortaya çıktı. 

Fethiye ve bölgenin en iyi kamu hastanelerinden olan Fethiye Devlet Hastanesi’nde çalışanların yemekhanedeki pasif eylemi bir skandalı gün yüzüne çıkardı. Böceklerin açık açık yer aldığı hastane yemekhanesi girişi ile yemeklerde çıkan böcekler çalışanları isyan ettirdi. Devlet Hastanesi çalışanlarının sosyal medyadan paylaştıkları görüntüler ve alkışlı pasif eylem Fethiye’de şok etkisi yarattı. Bir çalışan pasif eylemle ilgili olarak, “Devlet Hastanesi çalışanları olarak bugüne kadar sağlığın merkezi olan hastanemizde hijyen şartlarına uygun olmayan şekilde yemeklerin defalarca servis edildiği görülmüştür. Bugün burada yapacağımız pasif eylemin sebebi budur. Yemekler maslarda kalıyor. Eylem başlıyor” ifadelerini kullandı. 

Görüntüler sosyal medyada yayınlanmadan önce konunun hastane yönetimine iletildiği de ileri sürüldü.    


 

Yorumlar 1
Aynur 29 Eylül 2019 00:07

Işler açısı. Sağlık. Kuruluşu.sagliktan I

Bakmadan Geçme