Denizciler Sağlıklı Çıktılar 

Fethiye'de karantinaya alınan 8 denizci sağlıklı çıktı. İsrail'den Fransa'ya gitmekte olan Türk bandıralı kuru yük gemisi, Fethiye'de personel değişikliği yapınca yurt dışından gelen 8 denizci bir öğrenci yurdunda karantinaya alınmıştı. 14 günlük karantina sürecini tamamlayan denizciler sağlıklı çıkınca, şirketlerinin temin ettiği araçlarla memleketlerine döndü.

  • 1274
Denizciler Sağlıklı Çıktılar 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de karantinaya alınan 8 denizci sağlıklı çıktı. İsrail’den Fransa’ya gitmekte olan Türk bandıralı kuru yük gemisi, Fethiye’de personel değişikliği yapınca yurt dışından gelen 8 denizci bir öğrenci yurdunda karantinaya alınmıştı. 14 günlük karantina sürecini tamamlayan denizciler sağlıklı çıkınca, şirketlerinin temin ettiği araçlarla memleketlerine döndü. Gemi kaptanı İlker Şen, “Fethiye’deki karantina boyunca bizlerle yakından ilgilenen Kaymakam Muzaffer Şahiner ve şirketimiz müdürü Süleyman Konut’a teşekkür ederiz” dedi. 

Fethiye’de Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Yurdu’nda 14 günlük karantina altında bulunan 8 denizci, karantinadan sağlıklı çıkınca dün gece şirketinin temin ettiği özel araçlarla memleketlerine döndü. 14 gün boyunca yurttan ayrılmayan ve devamlı polis gözetiminde tutulan 8 denizci İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün son kontrollerinin ardından karantinadan çıktılar. 20 yıllık denizci Kaptan İlker Şen ile arkadaşları, valizlerini toplayıp ayrılırken; “Fethiye Kaymakamı ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Emniyet Teşkilatı’nın yanı sıra müdürümüz Süleyman Konut’a teşekkür ediyorum. Bugüne kadar günlerimiz çok iyi geçti. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Yemek ihtiyacımızı huzurevi karşıladı. Fethiye’ye ayın 4’ünde geldik. Karantinadan sağlıklı çıktık. Memleketlerimize huzurla dönüyoruz” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme