Deniz sevdalıları Göcek'te buluşuyor

Marmaris Fuarcılık tarafından organizasyonu yapılan MARİNTECH GÖCEK, 16 Ekim Çarşamba günü deniz sevdalılarına kapılarını açıyor. Avusturalya'da imal edilen Airbuddy Türkiye ilk lansmanını MARİNTECH'de yapacak. Denizcilik sektörünün ihtiyaçlarına çözüm sağlayan Airbuddy ülkemizdeki ilk lansmanını MARİNTECH de yapacak.

  • 1680
Deniz sevdalıları Göcek'te buluşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Marinacılık sektöründe önemli bir kapasite alanına sahip olan GÖCEK, deniz sezonu bitiminde MARİNTECH organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.Başarılı ve güzel bir sezon yaşayan Denizcilik sektörü zengin marina ve tesis alanına sahip Göcek’te 16-19 Ekim 2019 tarihleri arasında 4 gün sürecek kışlama ihtiyaçları sergisiyle Denizseverleri bir araya getiriyor.
Deniz tutkuları MARİNTECH GÖCEK buluşmasıyla ufuk ve bilgilerinin arttırması hedefleniyor. Güney egenin en popüler alanı GöceK; yapısı, ticaret hayatı, denizcilik potansiyeli ve coğrafi konumu ile deniz turizminin önemli bir bölgesi.

75 KATILIMCI GÖCEK’TE
Organizasyonu düzenleyen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, Marintech Göcek yat tekne ekipman sergisinin bölgede büyük bir eksikliği giderdiğini anlattı. Gülcan, ilk iki etabının Fethiye Tersane bölgesinde geçtiğimiz yıllarda yapıldığını hatırlattı. Bölgede Turizm ve Turizm Tedarik ve Tarım Fuarıyla birlikte ARGE çalışmalarına 2014 yılında başlanan MARİNTECH organizasyonunun ilk kez 2017 yılında ziyaretçileriyle buluştuğunu belirtti. Her yıl giderek katılımcı ve ziyaretçisinin arttığı organizasyonun 2019 yılında Marinaların kalbi Göcek’te 16-19 Ekim 2019 tarihleri arasında 4 gün süreyle yapılacağını belirtti.
Projeye destekleri için Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve ilgili Daire Başkanlıkları başta olmak üzere, Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, İMEAK Fethiye Deniz Ticaret Odası Şubesi ve Türkiye Yat Kaptanları Derneği ve diğer paydaş kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Gülcan, 75 katılımcı firma’nın yanı sıra SETUR marina grubunun GÖCEK organizasyonuna katılımla destek olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.
4 gün sürecek MARİNTECH GÖCEK organizasyonun da Tekne ve Yat ihtiyaçlarının kışlama ağırlıklı bakım malzemelerinin Türkiye genelindeki birçok ilden katılımcı ile aynı anda sergileneceği kaydedildi. Stantlarda yapılacak çeşitli aktivite ve etkinliklerle MARİNTECH GÖCEK organizasyonuna ziyaretlerin ücretsiz olduğu ve 15 bin ziyaretçi hedeflendiği öğrenildi.
3. MARINETECH Fethiye-Göcek organizasyonu ile bölgedeki denizde yaşama kültürünü geliştirmeyi ve yaygınlaştırmayı amaçlayan MARFO, bölgedeki deniz ve macera severleri, konusuyla ilgili birçok uzmanı, firmaların yönetici ve temsilcilerini 3. MARINETECH’e davet edecek.
Deniz tutkularının bu buluşmayla ufuk ve bilgilerini arttırması hedefleniyor. Güney egenin en popüler yeri Fethiye; yapısı, ticaret hayatı, denizcilik potansiyeli ve coğrafi konumu ile turizm sektörünün önemli bir bölgesidir. FETHİYE ve çevresi, modern alt yapısı, konaklama imkanları, eğlence ve kültür merkezleri ile dikkat çekiyor.

Bakmadan Geçme