Demokrat Parti'den basın toplantısı

Demokrat Parti Fethiye İlçe Binası'nda basın toplantısı yapıldı. Toplantıda Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu ve GİK Üyesi Atınç Koylu konuştu.

  • 1315
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Demokrat Parti'den basın toplantısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın toplantısında konuşan Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez,“ Fethiye’nin değerli basın emekçileri, Bugün burada Demokrat Parti büyüklerimizle hem yönetim kurulu toplantısı yaptık hem önümüzde olacak olan gündemdeki maddeleri konuştuk. Bunla ilgili olarak da ayın 17’sinde sayın eski Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in sene-i devriyesi var. Onunla ilgili bir program hazırlığı içerisindeyiz. Bu konuda iki programımız var. Bir kısmımız Isparta’ya Süleyman Demirel’in mezarına ziyarete gidecek, biz de Fethiye’de ruhuna Fatiha okumak için Yeni Cami’de lokma döktüreceğiz. 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’in Fethiye’ye çok emeği geçtiğini hatırlatmak için böyle bir organizasyon yapacağız. Bir konu daha konuşacağım. Toplantımızın asıl sebebi bu konudur. Daha önce parti binamız farklı bir yerdeydi. Artık yeni yerimize geçtik. Şuanda Türkiye’nin gündemindeki sıkıntılar herkese yansıyor. Bundan dolayı Demokrat Parti’nin sağın merkez partisi olacağını göstermek için     herkesi ilçe binamıza bekliyoruz. Bu toplantımızda yeni bir karar aldık. Bu kararımızı da buradan herkese açıklamak istiyoruz. 28 Temmuz’da Muğla’da il başkanlığı seçimimiz olacaktır. Biz saat 14.00’de yapılan toplantımızda bütün yönetimdeki arkadaşlarımızla fikir birliğine vararaktan Muğla’daki il başkanı adayımız Erdal Eroğlu’dur. Bu karara varmış bulunmaktayız. Fethiye’deki delegelerimizin teveccühüyle 28 Temmuz’da Erdal Eroğlu ağabeyimiz Muğla İl Başkan adayımızdır. Hayırlı olsun diyorum” dedi.
SİYASETE ŞİMDİYE KADAR BİR YANLIŞIM OLMADI
Siyasete şimdiye kadar bir yanlışım olmadı diyen Demokrat Parti Muğla İl Başkan Adayı Erdal Eroğlu,“ Böyle güzide bir toplumun içerisinde sizlere hitap etmek çok güzel bir duygu. Yönetim kurulunun aldığı karar beni son derece memnun etmiştir ve heyecanlandırmıştır. Siyasete şimdiye kadar bir yanlışım olmadı. Yanlış yaptıysam hep kendi açımdan yaptım. Mensup olduğum partiye asla zarar vermedim. Bundan sonra vermeyeceğimden hiç şüpheniz olmasın. Demokrat Parti, Muğla’da il başkanlığını alırsak ki alacağız bundan da emin olun. Muğla’da 13 ilçeyi temsil eden belediye başkanları çıkartacağız. İddia ederim en az bir tane Muğla’da Demokrat Parti’den parlamentoya bir arkadaşımızı göndereceğimizden emin olun. Çünkü bu iddialı sözümün arkasında durmamın en büyük nedeni Muğla coğrafyası çok iyi bir konum. Geçmişte hakikatten gezmediğim hiçbir köy kalmadı. Demokrat Parti her ilçe, köy, beldemizde vardır. Geçmiş 20 yıllık dönem içerisinde özgüvenimizi kaybettik. Hep kendimize en yakın bulduğumuz partilere oy verdik baraj korkusundan. Ama bu altılı ittifak hakikatten bize çok büyük avantaj getirmiştir. Baraj sorunumuz yoktur. Ülke genelinde asla ve asla baraj sorunu yaşamayacağız. Muğla genelinde de yüzde yedi barajını aşacak güçte bir partiyiz. Bunu canı gönülden görerek size sesleniyorum.     Bana Muğla genelinde delege bazında çalışmalarıma katılan değerli arkadaşlarım var. Bunların başında Babataşı Mahallesi Muhtarımız, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Çalış arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum. Basın mensupları ileriki zamanlarda Demokrat Parti’nin var olduğunu kamuoyuna hatırlatacaktır. Bu bir başlangıçtır. İlçe başkanım da ilk defa basın huzuruna çıkıyor. Onu kutluyorum. Basın mensupları, sizi bu binada hep göreceğiz” ifadelerini kullandı.
HAK HUKUK DERSENİZ BİZDE VAR
Hak Hukuk Derseniz Bizde Var diyen Demokrat Parti GİK Üyesi Atınç Koylu, “Hepinizi öncelikle saygıyla selamlıyorum. Huzurlarınızda Demokrat Parti genel kurulu üyesi olarak karşınızda bulunuyorum. Öncelikle şu süreçte şahsıma göstermiş olduğunuz destek ve teveccüh için çok teşekkür ediyorum. Her zaman anlattık. Cumhuriyet’in kuruluşunda Kuva-yi Milliye ruhundan bahsettik. Dönüp baktığımızda bizim manevi liderimiz Celal Bayar, Zonguldak’ta vaaz verirken esas damarımızı kurtuluş savaşına yönlendirmişti. Geldiğimiz noktada Türkiye’nin kaynakları boşu boşuna harcanmaktadır. Biraz hesap kitap bilen insan şuradan pazara çıkmayı bırakın yanında insan çalıştıran gün geçtikçe daha zorluk içinde. Allah sonumuzu hayır etsin diyoruz. Milliyetçilik derseniz hepsi bizim özümüzde var. Hak hukuk derseniz o da bizde var. Biz sadece Toroslardaki Türk bayrağıyız. Bizim yolumuz doğrudur. Allah kimseyi o yoldan ayırmasın’’ dedi.
 

Bakmadan Geçme