Demirtaş, tüm esnaflarımız hizmet görecek

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, odanın hizmet ve imkanlarından tüm esnafın yararlanması gerektiğini belirtti.

  • 630
Demirtaş, tüm esnaflarımız hizmet görecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Çarşısı esnafını ziyaret ederek, "Odamız ve iştirakleriyle ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara esnafımızla istişare edilerek karar verilecek" dedi.
Başkan Adayı Demirtaş, 8 Ocak tarihinde yapılacak olan Fethiye  Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimi için gerçekleştirdiği adaylık çalışmalarını her geçen gün biraz daha hızlandırarak, odaya kayıtlı esnaf ve sanatkarlara yapacağı çalışmaları anlatıp, destek istemeye devam ediyor.  Seçim çalışmalarını tüm esnafları ziyaret ederek sürdüren başkan adayı Demirtaş, “Odamız ve iştiyaklarıyla ilgili tüm kritik kararlara, projelere, uygulamalara Esnafımızla istişare edilerek karar verilecek.  Gelin yıllar süren bu düzeni değiştirelim ve değişime birlikte yürüyelim” diye konuştu.  
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve hedeflerinin her geçen gün Esnaf ve Sanatkarların lehine projeler geliştirmek olduğunu dile getiren Demirtaş, “Bir kaç kişinin değil tüm Fethiye Esnafının Odası olacağız! İnandığımız yolda, bizlere göstermiş olduğunuz sevgi ve destek için, tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi.  
Fethiye Sanayi Çarşısı esnaflarını ziyaretinde oldukça ilgi ve alaka ile karşılanan Demirtaş, tüm projelerinin esnaflara yönelik çalışmalar olduğunu kaydetti. Sanayi Çarşısı esnafı içinde esnafı birebir rahatlatacak projelerinin olduğunu belirten Demirtaş, “Projelerimizin hiç birisi hayal ürünü değil. Yıllardır ilgisiz kalan ve biriken hizmetleri bire bir yerine getirecek ve bir sonraki seçime esnaflarımızın karşısına alnımızın akıyla çıkacağız” dedi. 
“Sanayi Sitemize Revir Ve Ambulans”
Fethiye Sanayi Çarşısının yıllardır ihmal edildiğini belirten Mutlu Demirtaş, “Sanayi sitemizde her yere hâkim bir konumda, gerek belediyemizden yer talebi, gerek dükkân kiralamak kaydıyla acil müdahaleler için sağlık ekibi bulundurulacak” dedi.
“Müşterilerimiz İçin Sosyal Alan”
Sanayi sitesinin en önemli sorunlarının başında müşterilerin bekleme alanlarının olmaması olduğunu belirten Demirtaş, “Sanayi Sitemize gelen bayanlar başta olmak üzere, aracı yapılırken, insanlarımızın bekleyebileceği kafeterya kurulacak. Tüm sanayi esnafımızın ve müşterilerinin kullanabileceği wc & lavabo gibi sosyal alanlar yapılacak” ifadelerinde bulundu. 
“Sanayi Sitemiz Güvenli Olacak”
Sanayi Sitesinin güvenli bir hale getirileceğini belirten Demirtaş, “Esnafımızın uzun yıllar şikâyetçi olduğu ancak çözüm bulunamayan güvenlik sorunu ile ilgili, özellikle gece problem olan sanayi sitemizin kapıları yapılarak, güvenlik kamerasıyla desteklenecek. Sanayi sitesine kurulacak güvenlik birimiyle tüm sokaklara güvenlik kamerası kurulacak, ayrıca sabit bekçi istihdam edilecek” şeklinde konuştu.
“2. Sanayi Hazırlıkları”
Fethiye Sanayi Çarşısının artık yetersiz kaldığını belirten Demirtaş, “Daha önce tahsis edilmiş olan Çırpı’daki 650 dönümlük yeni sanayi arazisinde 2. Sanayinin kurulması için alt yapı çalışmalarını başlatacağız. Sizlerin de desteğiyle gerekli mercilerden projelerin çıkması için lobi çalışmaları yapacağız. Sanayideki tüm esnafımızı 2. sanayi sitesinde dükkân sahibi yapmak için çalışmalar yapacağız” dedi.
 

Demirtaş, tüm esnaflarımız hizmet görecek
Demirtaş, tüm esnaflarımız hizmet görecek
Demirtaş, tüm esnaflarımız hizmet görecek
Demirtaş, tüm esnaflarımız hizmet görecek
Demirtaş, tüm esnaflarımız hizmet görecek
Demirtaş, tüm esnaflarımız hizmet görecek

Bakmadan Geçme