Demir, rozet takma törenine hazırlanıyor!

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, parti üyeleri ile biraraya geldi. Gerçekleşen yönetim kurulu toplantısının gündeminde 10 Aralık Cuma günü yapılacak olan yeni üyelere rozet takma töreni vardı.

  • 764
Demir, rozet takma törenine hazırlanıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında parti üyeleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.  Samimi ve sıcak bir ortamda geçen toplantının gündeminde 10 Aralık 2021 Cuma günü saat 12.00’de gerçekleşecek olan rozet töreni vardı. Heyecanlı olduğunu belirten İlçe Başkanı Demir, partililerle teker teker sohbet etti.
"Kapı kapı dolaşıyoruz"
CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir açıklamasında;" Yeni üyelere gerçekleştirdiğimiz rozet takma törenini Cuma günü gerçekleştireceğiz. Fethiye ailemiz gün gün büyüyor. Üye katılım törenimize CHP Genel Başkan Yardımcımız ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Oğuz Kaan Salıcı’da katılacak. Fethiye’den iktidara yürüyüşümüzü hızlandıracağız. Seçim çalışmalarımız devam ediyor. Kapı kapı dolaşıyoruz, anlatıyoruz, en önemlisi de dinliyoruz." dedi.
 

Bakmadan Geçme