DAYI OĞLU BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ

Ak Partili Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, dayısının oğlu olan CHP'li Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

  • 3315
DAYI OĞLU BAŞKANLAR BİR ARAYA GELDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz beraberinde Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya iade-i ziyarette bulunarak görevinde başarılar diledi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette dayısının oğlu olan Alim Karaca'nın kendisine başkan seçildikten sonra ziyarete geldiğini hatırlatan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Karaca'ya Fethiye Belediye Başkanlığını kazanması nedeniyle başarılar dilediğini söyledi. Seydikemer'in öncelikle mevcut imar planı ve Devlet Hastanesi projesi ile ilgili olarak çalışma yaptıklarını anlatan Başkan Yakup Otgöz, ''Seydikemer tarım kenti olduğu kadar turizm kentidir. Saklıkent, Tlos ve Kumluova-Karadere plajları ile alternatif turizmin merkezi olma yolundadır. Ancak bu yıl turizmde Saklıkent giriş ve çıkışlarında önemli oranda düşüş bulunmaktadır'' ifadelerini kullandı.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da ''Yakup Başkan benim dayımın öz oğludur. O Karadere Belediye Başkanlığı Ramazan Kaynak, Kumluova Belediye Başkanlığı yaptı. Ben de yine Kumluova'da Belediye Başkanlığı yapmıştım. O dönemde de birlikte çeşitli hibelerle bölgemize halkımıza hizmetlerde bulunduk. Yakup Otgöz başkanım ile her zaman iş birliği yapmaya hazırız. Muğla Büyükşehir Belediyesi kaynaklarından Fethiye ve Seydikemer olarak yararlanmayı planlıyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme