DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 0 - 3 FETHİYESPOR

Fethiyespor, Darıca Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla dönüyor. Fethiyespor aldığı 3 puan ile 21 puan ile 15.sıraya yükseldi. Maçın ilk yarısı golsüz sonuçlanırken, Fethiyespor'un gollerini ikinci yarı da Alican, Anıl, Fethi kaydetti.

  • 768
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ 0 - 3 FETHİYESPOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor aldığı 3 puan ile 21 puan ile 15.sıraya yükseldi.  Maçın ilk yarısı golsüz sonuçlanırken, Fethiyespor’un gollerini ikinci yarı da Alican, Anıl, Fethi kaydetti.

Darıca İlçe Stadında oynanan maça Darıca Gençlerbirliği Emre, Emrah, Ahmet Ramazan, Mustafa, Emre, Salih, Tuncay, Halil İbrahim, Veysel, Oktay onbiriyle başladı. Fethiyespor ise Übeyd, Alper, Erdi, Alper, Cumhur, Fethi, Sefa, Yakup Ramazan, Alican, Medeni, Abdullah onbiriyle sahaya çıktı.

Ara transferde sezon başındaki kadrosu dağılan Darıca Gençlerbirliği, transfer tahtasını da açamayınca genç oyuncularla maçlarına çıkıyor. Maçın ilk yarısı ortada bir oyunla 0-0 sonuçlanırken, maçın golleri ikinci yarıda geldi. Fehiyespor’da 54. dakika da Alican, 73.dakika da Anıl, 78.dakika da Fethi golleri kaydetti. Fethiyespor bu galibiyetle puan durumu sıralamasında da bir sıra yükselmiş oldu. Darıca Gençlerbirliği’ni altına alan Fethiyespor 21 puan ile 15.sırada yer alıyor. Fethiyespor gelecek hafta kendi evinde Tokatspor’u ağırlayacak.

Bakmadan Geçme