Dadaşoğlu Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne Atandı

Resmi gazete de yayımlanan Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Atama Kararnamesiyle, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan Bitlis İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atanırken, Muğla İl Trafik Şube Müdürü Kayhan Dadaşoğlu'da Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı. 

  • 9655
Dadaşoğlu Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne Atandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan 3.sınıf Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu Muğla Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden gelmiştir. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Dadaşoğlu’nun göreve 1991 yılında başladığı öğrenildi. 

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, daha önce Fethiye’de 5 yıl ilçe emniyet müdür yardımcısı olarak görev yaparken ardından sırasıyla Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü, kısa bir süre Fethiye İlçe Emniyet Müdürü, Ortaca İlçe Emniyet Müdürü ve Dalaman Hava Limanı Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı. Ayhan’ın son olarak yurt dışı görevinde bulunduğu da öğrenildi. Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan yaklaşık 2 senedir görev yaptığı Fethiye’den, Bitlis İl Emniyet Müdür Yardımcılığına atandı. 

Yorumlar 1
Hakan 07 Nisan 2023 12:53

Fethiye emniyetine telefonla ulaşmak imkansız,hele günlukbasi karakoluna bir sikayet gidin ,köpek muamelesi görürsünüz,üstelerseniz suçlu ilan edilir azarlanirsiniz,,yani bu amir ferrestah olsa anca seyirci kalır..

Bakmadan Geçme