Covid-19 ölümleri artıyor

Tüm dünyada ve Türkiye'de etkili olmaya devam eden korona virüs Fethiye ve Seydikemer ilçeleri ile Muğla'da da etkisini sürdürüyor. Alınan tüm önlemlere, tüm kısıtlamalara rağmen vatandaşların maske, sosyal mesafe ve temizliğe dikkat etmemesi, kalabalık ortamlarda fazla kalması sonucu Covid-19 vakaları artarken, ölümlerde artıyor. Fethiye'de mart ayından bu yana Covid-19 bulaşıcı hastalıktan dolayı 62 can kaybı yaşanırken, Karaçulha Mahallesinde yaşayan emekli öğretmen Ali Akalın'da korona virüse yenik düştü.

  • 5660
Covid-19 ölümleri artıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde son günlerde Covid-19 vakaları artarken, Ortaca Devlet Hastanesinde korona virüs tedavisi gören emekli öğretmen 68 yaşındaki 
Emekli Öğretmen Ali Akalın bir süredir gördüğü korona virüs tedavisine yenik düşerek hayatını kaybetti. Fethiye’nin tanınmış simalarından olan Ali Akalın’ın Covid-19’a yenik düşmesi ailesini ve sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Evli 2 çocuk babası Ali Akalın Karaçulha mezarlığında kılınan cenaze namazına müteakip aynı mezarlıkta toprağa verildi. Covid-19 önlemleri altında yapılan cenaze merasimine ailesi, Karaçulha Mahallesi Muhtarı Mustafa Gizli ile sevenleri katıldı. Ayrıca Covid-19 nedeni ile vefat eden bir vatandaş Seydikemer ilçesi Çamurköy Mahallesinde de toprağa verildi.
 

Bakmadan Geçme