ÇOCUKLARDAN MUHTARA PARK YAPILMASI İÇİN DİLEKÇE

Fethiye Karaçulha Mahallesi'nde çocuklar, park yapımı için Muhtar Mustafa Gizli'ye kendilerinin kaleme aldığı dilekçe ile talepte bulundular. Konunun takipçisi olacağını ve ilgili mercilere aktarılacağının sözünü veren Muhtar Gizli, gençlere teşekkür etti.

  • 887
ÇOCUKLARDAN MUHTARA PARK YAPILMASI İÇİN DİLEKÇE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaçulha Mahallesi Hal Caddesi’ne park yapılması için kendi yazdıkları dilekçeyi Karaçulha Muhtarı Mustafa Gizli’ye teslim eden çocuklar; hem güvenli bir ortamda oyunlarını oynamak hem de yaşadıkları caddesinin güzel bir görünüme kavuşması için böyle bir talepte bulunduklarını belirttiler. Bu talebi memnuniyetle karşılayan Muhtar Gizli, duyarlılıklardan ve hassasiyetlerinden dolayı şükranlarını sundu.

 

Kendisine ilk defa böyle bir talepte bulunulduğunu kaydeden Karaçulha Muhtarı Mustafa Gizli, bu konuyu Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya aktaracağını söyledi. Hem yaşadıkları bölgenin güzelleştirilmesi hem de daha güvenli ortamlarda aktivitelerini gerçekleştirmek için böyle bir talepte bulunan çocuklar, yaptıkları bu davranışla mahalle halkının da takdirini topladı.

 

Konu hakkında açıklama yapan Karaçulha Muhtarı Mustafa Gizli, “Karaçulha Mahallesi’nde ilk defa geleceğimizin gençleri dilekçe ile bana başvuruda bulundu. Hal Caddesi’ne bir park yapılmasını taleplerini ilettiler. Karaçulha Muhtarı olarak bana böyle bir talepte bulunmalarından dolayı gençlerimize teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bu taleplerini Fethiye Belediyesi Başkanımız Sayın Alim Karaca’ya ileteceğim ve yapılması içinde takipçisi olacağım. Çocuklarımız hem güvenli bir şekilde zaman geçirmek hem de yaşadıkları çevrenin daha da güzelleştirilmesi adına bu istekte bulundular. Yeşili seven gençlerimizle gurur duyuyorum” dedi.

Bakmadan Geçme