ÇOCUKLAR İÇİN HAFİF DEFTERLER PİYASADA

Yeni eğitim öğretim dönemi yaklaşırken, kırtasiye malzemeleri ve yardımcı kitaplar da raflarda yerini aldı. Kırtasiye mağazalarında çocukların rahat şekilde taşıyabilecekleri ve sağlıklarını bozmayacakları hafif defterler de piyasaya çıktı.

  • 1039
ÇOCUKLAR İÇİN HAFİF DEFTERLER PİYASADA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öğrenciler, öğretmenlerinin vereceği listeleri beklerken 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim dönemi için son hazırlıklar yapılıyor. Bazı öğrenci velileri şimdiden tespit ettikleri okul ihtiyaçlarını kırtasiyelerden sağlamaya başladı. Kırtasiyelerde geçtiğimiz yıllarda çok yaşanan sağlığı tehdit eden malzemelerin artık bulunmadığı özellikle gümrük tedbirleri ile önlendiği ifade edildi. Bu arada öğrencilerin çantalarında daha hafif olarak taşıyabilecekleri defterler de piyasaya çıktı. Fethiye Gazi ve Merkez Atatürk Ortaokulları karşısına taşınan Eray Kırtasiye’ninSahibi Arif Eray Eşençay, kırtasiye malzemelerinin oldukça sağlıklı olduğunu, her bütçeye uygun kırtasiye malzemelerinin bulunduğunu belirtti.

 

Eray Kırtasiye Sahibi Arif Eray Eşençay, “Yine bir Eylül ayının içindeyiz. Tüm eğitim camiasına yeni yılın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kitap ve kırtasiye olarak yıllardır bu işin içindeyiz. Velilerimize de her türlü ürünlerimizle hazırız. Sattığımız kırtasiye ürünleri oldukça sağlıklıdır. Veliler ve vatandaşlarımız güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabilirler. Bölgemizdeki kırtasiyecilerde sağlıksız ürün yoktur. Gümrük ve Ticaret Bakanımız buna engel olmuş durumda.Bizde zaten iyi ürünleri sadece ben değil tüm arkadaşlarım da hepimiz çocuk sahibiyiz. Kendi çocuklarımıza vermeyeceğimiz ürünü başka çocuklara satmıyoruz. Her bütçeye göre ürünlerimiz var 2,5 TL’den pastel boya başlıyor 49 TL ye kadar pasteller var. Tamamen müşterilerin beğenisine bağlı herkese hizmet vermeye çalışıyoruz. Yıllardır Fethiye’mize hizmet veriyoruz.Trafik sorunundan dolayı Atatürk ve Gazi Ortaokullarının karşısına taşındık. Burada daha rahat bir ortamda müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme