Çocuk gözüyle Fethiye fotoğraf yarışması

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 'Çocuk Gözüyle Fethiye Fotoğraf Yarışması' düzenleniyor. İlk ve ortaokul öğrencilerinin katılabileceği yarışmada bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerinin kültürel değerlerle harmanlanarak, çocuk gözüyle fotoğraflanması amaçlanıyor.

  • 644
Çocuk gözüyle Fethiye fotoğraf yarışması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başvuruları 11 Nisan 2022 tarihinde sona erecek yarışmaya ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören çocuklar tarafından çekilmiş Fethiye ve Seydikemer fotoğraflarıyla katılım yapılabilecek. Bölgemizin tarihi, doğal ve kültürel değerlerini çocuk bakış açısıyla ön plana çıkarması hedeflenen fotoğraflar, fotoğrafçıların yer aldığı 5 kişilik seçici kurul tarafından değerlendirilerek dereceye giren çocuklara hediyeler verilecek. Çocuk gözüyle Fethiye fotoğraf yarışması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102’nci yılında çocukların heyecanını paylaşmak ve çeşitli hediyelerle mutlu edebilmek amacıyla bu yarışmayı organize ettiklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, tüm çocukları yarışmaya katılmaya davet etti. Fethiye ve Seydikemer’in dijital arşivine çocuk fotoğrafları katmak için sabırsızlandıklarını vurgulayan Başkan Çıralı, “Bu yarışmayla çocuklarımızın Fethiye ve Seydikemer’in tarihi, doğal güzelliklerinde keşfe çıkmasını, kültürel değerlerimizi sahiplenmesini ve tüm bunları tek fotoğraf karesine sığdırmaya çalışarak dijital yeteneklerini geliştirmesini hedefliyoruz. Seçici kurulumuzun yeterli teknik imkâna sahip olmayan çocuklarımızı, diğer çocuklarımızla eşit değerlendireceği konusunda hiç şüphem yok. Hangi imkânlara sahip olurlarsa olsunlar tüm başvurular, çocuklarımızın elinden ve gözünden yansıyan tüm fotoğraf kareleri bizim için çok değerli olacak. Amacımız çocuklarımızın gözünden Fethiye ve Seydikemerimizin tarihi ve doğal güzelliklerini görmek. Onların dünyasından kültürel değerlerimizi yeniden keşfetmek.” diye konuştu. 

Yarışmaya katılmak isteyen çocukların dijital ortamda veya bizzat FTSO’ya gelerek başvurularını yapabileceğini anlatan Başkan Çıralı, “Çocuklarımızın yetenekleri onlara imkân verildiğinde ortaya çıkıyor. Biz de yarışmamızın cazibesini arttırmak için dereceye giren çocuklarımıza hediyeler vermeyi planladık. Şimdiden tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, yarışmamızda başarılar diliyorum.” dedi.


 

Bakmadan Geçme