CİNBAL, SEZONDAN UMUTLU

Fethiye'de 44 yıldır önemli bir lezzet olarak restoran hizmeti veren Cinbal, bu yılki turizm sezonundan oldukça ümitli.

  • 4740
CİNBAL, SEZONDAN UMUTLU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşan 9 günlük bayram tatili ve turizm sezonuna da kendini yenileyerek girmeyi hedefleyen Cinbal, turizm sezonundan yerli ve yabancı turistlere olduğu kadar Fethiye halkına da aynı hizmeti ulaştıracak olmanın kıvancını yaşıyor. Sezon hazırlıklarını tamamlayan, yaz kış Fethiye ve bölge halkına en iyi hizmeti sunan Cinbal restoran sorumlularından Oğuz Vesekçi, ''Restoran olmamıza rağmen bir otelci gibi şimdiden bayram ve turizm sezonu rezervasyonlarımız var. Sezondan çok umutluyum'' diye konuştu.
Fethiye Kayaköy'de 44 yıldır önemli bir marka olarak lezzet sunan Cinbal, turizm sezonu hazırlıklarını tamamladı. Tarihi ve turistik Kayaköy'de yerli ve yabancı turistlerin mutlak uğrak yerlerinden olan Cinbal, yaklaşan 9 günlük bayram tatilinde de Fethiye'ye gelen tatilcilerin mekanı olacak. Kayaköy'ün harika atmosferinde sabahları köy kahvaltıları sunan, günün her saatinde ve akşamları mangal ve kebap çeşitleri ile müthiş bir lezzet sunan Cinbal, yemyeşil ortamda bu sezonda Türk turizmine hizmet sunacak. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere büyük kentlerden gelen iş adamlarının yanı sıra politikacıdan sanatçıya, pek çok ünlünün uğrak mekanı olan Cinbal, talep üzerine uçak ile İstanbul ve Ankara'ya da kebap siparişlerine cevap veriyor. Cinbal işletme sorumlularından Oğuz Vesekçi, yaklaşan turizm sezonu ve 9 günlük tatilden bir restorantçı olarak oldukça umutlu olduklarını, şimdiden pek çok rezervasyon aldıklarını ifade etti.

Turizmci Oğuz Vesekçi, ''Bütün Fethiye’nin turizmden yoğun bir beklentisi var. Bizim bile restoran olmamıza rağmen oldukça fazla rezervasyonlarımız var. Fethiye'ye gelen misafirler Kayaköy’e uğruyor. Ve buradan yemek yemeden gitmiyor. Son zamanların modası olan Kayaköy’de villa turizmi de var. Bu hem Kayaköy hem de Fethiye esnafına çok katkısı dokunan bir olay. Biz 44 yıllık lezzet olarak gelen misafirlerimizi her zaman memnun ettik. Önce Türkiye olmak üzere dünyadan ünlüler ve oyuncular da burada yemek yiyorlar, kendilerini özel hissediyorlar. Biz talepler üzerine yaz kış Ankara’ya ve İstanbul’a uçakla kebap servisi yapıyoruz. Turizm sezonunun tüm işletmelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme