Çiftlikspor 7. genel kurulu tamamlandı

Fethiye'de bulunan amatör spor kulüplerinden Çiftlikspor Kulübü'nde, 7. olağan genel kurul tamamlandı. Tek liste ile gidilen kongrede Burhan Orhon başkanlığa seçildi. 

  • 824
Çiftlikspor 7. genel kurulu tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çiftlikspor Kulübü kongresi, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında Çiftlik Mahallesi pazar yerinde yapıldı. Genel kurulda divan başkanlığını Fahri Eryılmaz yaparken; başkan yardımcılığına Ekrem Dirlik, katip üyeliğine de Nasuh Orhon getirildi. 

Çiftlikspor üyelerinin katılımıyla gerçekleşen kongrede faaliyet ve bütçe raporları okunup, kabul edildi. Daha sonra seçime geçildi. Burhan Orhon başkanlığında tek liste ile gidilen genel kurul sonucunda Çiftlikspor Kulübü Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; 
Şevki Kocaman, Kahraman Tecer, Hasan Hüseyin Kocaman, Aysun Karpuz, Yunus Emre Orhon ve Mehmet Kemal Orhon…

Çiftlikspor Kulübü’nde başkanlığa seçilen Burhan Orhon, “Kulübümüz bünyesinde Muğla 2. Amatör Küme’de yer alan takımımızın yanı sıra, U-11’e kadar tüm yaş grupları bulunmaktadır. Mahallemizde yeri İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne ait olan spor tesisimizi; ilgili kurumlar ve halkımızın katkılarıyla imece usulü olarak belli bir noktaya kadar getirdik. Sahanın zemin dolgusu ve drenajları yapıldı. Etrafı tel örgülerle çevrildi. Fethiye’de sporun ivme kazanmasına adına yetkililerin yardımını talep ediyoruz” dedi. 


 

Çiftlikspor 7. genel kurulu tamamlandı
Çiftlikspor 7. genel kurulu tamamlandı

Bakmadan Geçme