CHP'Lİ GENÇLİKTEN İMAMA TEPKİ!

Seydikemer ilçesinin Çaykenarı Mahallesi Güzeller Camii İmamı Haşim Öztürk'e bir tepki de CHP Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Bora Çetin'den geldi. Çetin, imamların birleştirici, bütünleştirici söylemlerde bulunması gerektiğinin altını çizerek 'Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurucusu olduğu Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında görevini icra eden imamımızın Cumhuriyet Halk Partisini küçük düşüren ve bizi üzen paylaşımının ve konunun takipçisi olacağız' dedi.

  • 3562
CHP'Lİ GENÇLİKTEN İMAMA TEPKİ!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer CHP Gençlik Kolları, Çaykenarı Mahallesi Güzeller Camii İmamı Haşim Öztürk’ün sosyal medya hesabından 12 Eylül Saat 21.46’da yaptığı paylaşımına tepki gösterdi. CHP Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Bora Çetin yazılı bir açıklama yaparak konunun takipçisi olacaklarını işaret etti.

Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Bora Çetin, “Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki görevini icra eden Haşim hocamızın paylaşımı bizleri üzmüştür. Bizler imamlarımızın birleştirici, bir araya getirici söylemler ile tüm insanlığı her zaman bir arada kardeşçe yaşamasını vurgulayıcı davranışlarda ve söylemlerde bulunmasını beklerken Cumhuriyet Halk Partisini küçük düşürücü paylaşım yapması açıkçası bizleri üzmüştür. 657 tabi devlet memuru kanunlarını hatırlatarak Çaykenarı Mahallesi güzeller camii imamız Haşim Öztürk’ün kamu görevlilerinin Türk milletine örnek olması gerekirken toplumu gererek ülkenin birlik beraberlik söylemlerine aykırı şahsi hesabından yaptığı ‘’Şeytana sormuşlar Türkiye’ye niye uğramıyorsun? En son uğradığımda CHP’liler ezana yuh çekip, ıslık çalıyorlardı. CHP varken Türkiye’ye uğramama gerek yok’’ şeklindeki paylaşımına üzülerek tepki gösterdik. Cumhuriyet Halk Partisi’ni şeytan gibi gösteren Sayın Hocamızın paylaşımında açıkça ve bilinci olarak Kanunları çiğnediğini gördük. Kendisi hakkında vekillerimiz ve ilçe başkanlığımız gerekli süreci başlatmıştır” dedi.

“KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Herhangi bir siyasi iradenin bu şekilde paylaşımlarla küçük düşürülmesini asla kabul edilemez olduğunu belirten Gençlik Kolları Başkanı Bora Çetin, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Diyanet İşleri Başkanlığı çatısı altında görevini icra eden imamımızın Cumhuriyet Halk Partisini küçük düşüren ve bizi üzen paylaşımının ve konunun takipçisi olacağız” dedi.

Bakmadan Geçme