CHP'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütü, bayramlaşma törenini Kurban Bayramı'nın birinci günü gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu program sohbet havasında geçti.

  • 1249
CHP'DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen bayramlaşma programında yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Törende söz alan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; 2014-2019 yılları arasında Fethiye ve büyükşehir belediyesinin yaptığı hizmetlerin iki katını gerçekleştirmezse önümüzdeki dönemde aday olmayacağını bildirdi. Körfezin temizlenmesi konusunda yetki isteyen Karaca, Kumburnu’nun 20 yıllık işletmesinin kendilerine verilmesi hainde kredi ve devlet yardımı almadan körfezi temizleyeceklerini söyledi.

 

KULLUKÇU, “BAŞKANLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Açılış konuşmasını yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Kurban Bayramı’nda birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Geçmiş dönem ve şu anda Muğla Milletvekilliği görevinde bulunan Süleyman Girgin aramızda… Dayanışma içerisinde bu dönem kazandığımız Fethiye Belediye başkanlığını, güzel hizmetlerle Cumhuriyet Halk Partisi olarak yine sürdürürüz. Yönetim kurulumuz ve bütün örgüt olarak Fethiye ve büyükşehir belediye başkanlarımızın yanındayız. Çünkü kendileri Fethiye ve Muğla’ya, CHP’nin halkçı belediyeciliğinin nasıl olması gerektiğini hizmetleriyle hemşerilerimize göstereceklerdir” dedi.

 

GİRGİN, “KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin konuşmasında, “31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinin ardından ülkemizdeki kara bulutların dağıldığını görüyoruz. Geleceğe dair umutlarımız var. Uzun yıllardan sonra Fethiye ve birçok büyük ilimizde seçimlerden zaferle ayrıldık. Aynı kararlıkla yola devam edeceğimizi bildiriyorum. Halkımızın bayramını kutluyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

 

KARACA, “BAŞARILI OLACAĞIZ”

Halkın bayramını kutlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bazı kişiler, CHP’nin Fethiye Belediyesi’ni kazanmasını hazmedemiyor. Körfezin kirliliğini 3-4 aydır görevde olmamıza rağmen bizden biliyorlar. Ne derlerse desinler bizler 5 yıl sonra başarılı olacağız. Önümüzdeki günlerde sosyal tesislerin temellerini atacağız” dedi. Konuşmasını sürdüren Karaca, “Halk plajlarının sayısını arttırmak için çalışmalarımız devam ediyor. 2014-2019 yılları arasında büyükşehir ve Fethiye belediyelerinin yaptığı hizmetin iki katını yapmazsam; ben aday olmayacağım. Fethiye’yi ranta teslim etmeden, var olan haliyle daha da geliştirmek adına bütün gücümüzle çalışacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

 

KARACA YETKİ İSTEDİ

“Plajlarımızda denize girilmemesi için ciddi bir problem yoktur” diyen Karaca, “Denizin dibindeki balçığın mutlaka temizlenmesi gerekiyor. Devlet Su İşleri’nin körfeze akan dereleri ıslah etmesi gerekiyor. Murt Deresi ıslahı iyi niyetle yapılmıştır fakat bilimsel bir çalışma yapılmamıştır. Çökertmeler yapılmadan tamamen betonla kaplanmıştır. Bu nedenle erozyondan ya da alüvyondan dolayı gelen toprak denizimizi doldurmuştur. DSİ bölgemiz için 25 milyon TL’lik ödenek ayırdı. Çökertmeler ve diğer unsurları önlemek için girişimlerimiz var. Kimsenin körfezi kirletmeye hakkı yok. Bazı konularda yetkimiz yok. Bize yetki ve Kumburnu’nu 20 yıl bize versinler. Kredi de çekmeyeceğiz, devletten bir kuruş da almayacağız ve bu körfezi temizleyeceğiz” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme