CHP'DE ATABEY AKGÜN DE ADAY ADAYI

26 Ekim Pazartesi itibariyle aday adaylık sürecini tamamlayan CHP'de Fethiye aday adayları belli oldu. İlk olarak Keramettin Yılmaz'ın aday adaylığını açıklamasının ardından Veli Pabuşçu, Alim Karaca, Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı ve Atabey Akgün de aday adaylıklarını açıkladı.

  • 3786
CHP'DE ATABEY AKGÜN DE ADAY ADAYI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

26 Ekim Pazartesi itibariyle aday adaylık sürecini tamamlayan CHP’de Fethiye aday adayları belli oldu. İlk olarak Keramettin Yılmaz’ın aday adaylığını açıklamasının ardından; Veli Pabuşçu, Alim Karaca, Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı ve Atabey Akgün de aday adaylıklarını açıkladı.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi Fethiye’de CHP’nin belediye başkan aday adayları belli oldu. Genel adaylık için CHP Genel Merkezin kararını bekleyen aday adayların da ise heyecanlı bekleyiş sürüyor.

BİZ CHP’NİN AMAÇLARI, İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİYORUZ

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “Fethiye Belediye başkanlığı için 5 tane aday adayımız bulunmakta. Bu arkadaşlarımız Keramettin Yılmaz, Veli Pabuşçu, Alim Karaca, Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı ve Atabey Akgün. 26 Ekim itibariyle aday adaylığı süreci tamamlandı. Sırada genel adaylık var. Genel merkezin alacağı kararları bekliyoruz. Biz Fethiye’deki 5 aday adayı arkadaşımız olsun gerek Muğla Büyükşehirdeki CHP aday adayı olan ağabeylerimiz olsun biz kim aday olursa onun arkasındayız. Biz CHP’nin amaçları, ilkeleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu noktada da tüm aday adaylarımızın arkasında olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme