CHP VE STK'LARIN ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni gerçekleştirildi. CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, 'Milli mücadelenin askeri zaferi olan 30 Ağustos ile birlikte yeni Türk devleti başarıya ulaşmış ve Lozan Antlaşması'na giden diplomasi süreci başlamıştır. Bugün 17-18 yıllık bir istibdat dönemine karşı hep birlikte Atatürk ve Cumhuriyet değerleri ile bu değerleri gelecek kuşaklara aktarma adına bu mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Güzel günler göreceğimize hep birlikte inanıyoruz. Güzel günlerin yakın olduğuna da inanıyoruz' diye konuştu.

  • 777
CHP VE STK'LARIN ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törene; CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Muğla geçmiş dönem milletvekilleri, partililer ve bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı.Törende CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi, Fethiye Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği, Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, Cumhuriyetçi Kadınlar Derneği Fethiye Şubesi, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şubesi başkan ve üyelerinin AtatürkAnıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız okundu.

 

CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu konuşmasında, “Esaret altında yaşamayı reddeden, bağımsızlık ülküsü ile milli mücadelesini ortaya koyan, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde meydan muharebesini kazanıp; düşmanı denize döken asil Türk Milletinin evlatlarıyız. Bugün Zafer Bayramımız… Manevi huzurunda Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı kahramanlarımız İsmet Paşa, Fevzi Paşa ve ebediyete itikal etmiş tüm şehitlerimiz ile gazilerimize minnetimizi ifade etmek için bugün buradayız. Milli mücadelenin askeri zaferi olan 30 Ağustos ile birlikte yeni Türk devleti başarıya ulaşmış ve Lozan Antlaşması’na giden diplomasi süreci başlamıştır. Bugün 17-18 yıllık bir istibdat dönemine karşı hep birlikte Atatürk ve Cumhuriyet değerleri ile bu değerleri gelecek kuşaklara aktarma adına; bu mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Güzel günler göreceğimize hep birlikte inanıyoruz. Güzel günlerin yakın olduğuna da inanıyoruz. Memleketimiz, vatanımız, Türkiye’miz için her şey çok güzel olacak diyoruz ve 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyoruz” dedi.

 

Ardından konuşan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, “600’lü yıllarda Çinlilere, 1071’de Bizans’a, 1453’te Haçlılara, 1915’te Avrupa’ya, 1922’de yedi düvele karşı gösterdiğimiz zaferde; Türk Milleti’nin yanındayız. Buna ilaveten 2019 yılı Mart ve Haziran aylarında birlik ve beraberlikle kazanılmış başarıya hep birlikte imza attık” şeklinde ifadelerini kullandı.

 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şube Başkanı Tuğrul Yılmazda, “Zafer Bayramımızın 97. yıldönümünü kutluyoruz. Hepimize kutlu olsun. 30 Ağustos, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kahraman komutanlarımız ve ordumuzun; yiğit halkımızın desteğiyle kazandığı büyük zaferdir. Bu zafer ülkemize laik ve demokratik bir ülke olmanın kapılarını açmıştır” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme