CHP'li Demir'den SED Medya'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkan adaylarından Turizmci Mehmet Demir, SED Medya Sahibi Seda Köktener'i ziyaret ederek ilçe başkan adaylığı ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Demir, SED Medya'nın başlattığı anket çalışmalarını çok yararlı bulduğunu ifade ederek 'Bizler halkımızın içindeyiz. 3 aday yarışıyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 2325
CHP'li Demir'den SED Medya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Turizmci Mehmet Demir; FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye, Dost Gazeteleri ve FRT FM’i bünyesinde bulunduran SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret ederek, CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı olduğunu belirtti. Mehmet Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkan adayıyım. Medya kuruluşlarını tek tek geziyorum. Bugün de SED Medya Sahibi Seda Köktener’i ziyaret ediyorum. İlçe kongreleri ile ilgili bir anket başlattıklarını ve buna beni de dahil ettiklerini söyledi. Fethiye’de partimizin ilçe başkanlığı için 3 arkadaş yarışıyoruz. Anket çalışmaları kongre süreçlerinde olumlu bir gelişme. Toplumda sevilme ve ön plana çıkma kriterlerine göre delegelerimiz kararını verecektir. Bana göre başarılı olan kişilere oy vermeliler. Toplumun ve halkın içinde olan kişiler her zaman başarılı kabul edilir. Bizler de halkımızın içindeyiz ve başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ankete tüm halkımızın katılmasını bekliyoruz” dedi. 

SED Medya Sahibi Seda Köktener ziyaret için teşekkür ederek, “İlçe kongrelerine az bir zaman kaldı. CHP Fethiye İlçe Başkan Adayı Mehmet Demir ziyaretimize geldi. Bizim de yarından itibaren anket çalışmalarımız olacak. İlk olarak web sitesinden ardından da SMS olarak bu süreç ilerleyecek. CHP Fethiye İlçe Başkan adaylığı için şu anda kulislerde 3 kişinin adı konuşuluyor. Yarışa da bu 3 adayla girilecek. Kendilerine başarılar diliyorum. Delegelerin teveccühü ile başkan seçilen kişinin basınla iç içe olmasını istiyorum. Çünkü siyasi parti ve kurumların reklam aracı basındır. Basında ne kadar çok yer alır, yaptıkları işleri basınla paylaşıp; halka duyururlarsa işleri de düzenli bir şekilde yürür. Çıktığı bu yarışta kendilerine başarı dileklerimi sunuyorum” diye konuştu. 


 

Bakmadan Geçme