CHP'li Demir'den Öztürk'e sert cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir basın açıklaması yaptı. Demir yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk'ün yaptığı açıklamaları eleştirerek Öztürk'e cevap verdi.

  • 1344
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
CHP'li Demir'den Öztürk'e sert cevap
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısı ile Cumhuriyet Halk Partisi ve Fethiye Belediyesi hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e cevap verdi. Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’e sert sözlerle yüklenen CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir Öztürk hakkında “Onu kapıda bekçi yapmam” dedi.
“AKP İLÇE BAŞKANI BİZE ATATÜRK SEVGİSİNİ ÖĞRETECEK SON KİŞİDİR”
Geçtiğimiz günlerde basında Fethiye Belediyesi’nin Atatürk Büstlerini depoya attığını ifade eden haberler ile ilgili konuşan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir “Bilindiği gibi bugün ve dün basında çıkan bazı haberler var. Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca üzerine oynanan oyunları hepiniz biliyorsunuz.  Alim Karaca’ya atılan bu suçları kabullenmiyoruz. Ayrıca amacını aşan açıklamalar yapıyor AKP İlçe Başkanı. O bununla prim yaptığını zannediyor. Ama git gide batıyor. Alim Karaca bugün okulların meydanların büstlerini komple değiştiriyor. Bu tamirat ve bakım onarım sırasında atölyeye giden bazı görüntüleri basına servis etmişler. Bunu etik bulmuyoruz. AKP İlçe Başkanı bize Atatürk sevgisini öğretecek son kişidir.  Nerede yaşadığının farkına varsın. Daha düne kadar “iki ayyaş” diyen genel başkanından sonra Atatürk’ü savunma İlçe Başkanına mı kaldı? 19 Mayıs Bayramı’na katılmayan Atatürk’ü savunamaz. Biz bunları siyaset malzemesi yapmak istemiyoruz. Belden aşağı da vurmak istemiyoruz” dedi. CHP'li Demir'den Öztürk'e sert cevap
“FETHİYESPOR BİZİM ARKA BAHÇEMİZ DEĞİL KALBİMİZDİR”
Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün “Fethiyespor CHP’nin arka bahçesi gibi olmuş” açıklamasına cevap veren Demir “Fethiyespor kutlamaları ve maçına ekip arkadaşlarımla beraber komple ailelerimizle gittik. Biz Fethiyespor’un takım kaptanlığını yaptık, futbolculuğunu yaptık. Bu kişi Fethiyespor’un ne zaman neresinde olmuş?  Fethiyespor bizim arka bahçemiz değil kalbimizdir. Bizi sahaya Fethiyespor’un Başkanı Esat Bakırcı davet etti. Hep beraber sahaya indik. Biz kupayı Fethiye’de de kaldırdık, orada da takımımızı en iyi şekilde temsil ettik” diye konuştu. 
“O TOPU GÖRSE EVİNE GÖTÜRÜP KARPUZ DİYE YER. TOPTAN NE ANLAR?”
Turgay Öztürk’ün Fethiyespor konusunda CHP’yi eleştiren açıklamalarına verdiği cevabın devamında sözlerini sertleştiren Demir “Bu arkadaşımız Fethiyespor’un maçlarını tek bir yerde seyreder. Protokolde.  Ama biz Apaçilerin içinde de halkın içinde de seyrettik. O topu görse evine götürüp karpuz diye yer. Toptan ne anlar ?” dedi.CHP'li Demir'den Öztürk'e sert cevap
“HEP YALAN DOLAN. LİDERİNİZ GİBİ YALANCISINIZ”
Açıklamalarına sert açıklamalarının dozunu arttırarak devam eden CHP İlçe Başkanı Demir “Hasbelkader iki dudağın arasında İlçe Başkanı oldun. Resmi sandıktan çıkmadı arkadaş. Ona bundan sonra ağır sözlerle hitap edeceğim. Bizim adımızı ağzına almasın önce halkın içine Salı pazarına çıksın, petrole girsin tabelalara baksın. 28 lira mazot. Onun cevabını versin bize. İnsanlar evine ekmek alamıyor. Milletvekili Çatalarık’la ilgili bir açıklama yaptı. Hanımefendiye soruyorum, 20 yıldır neredeydiniz?  Neden vermediniz insanların tapusunu bunca zaman? Hep yalan dolan. Lideriniz gibi yalancısınız” dedi. 

“SEN AYDA MI YAŞIYORSUN ?”
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk tarafından Fethiye’de yapılan altyapı çalışmalarının mesafesi ile açıklamalarına da cevap veren Demir ““Bu şehre 4 km yol yaptılar” demiş. Kurduğu cümlelere dikkat etsin. En az 45 km alt su döşemesi yapıldı. Hisarönü- Ölüdenz 135 km yapıldı. Sen ayda mı yaşıyorsun? Hanımefendiyle gittiniz başında durdunuz.  “Bu Mayıs’a kadar biter mi?“ dediniz. Allaha şükür her yer toparlandı. Fethiye halkı hizmet görüyor.  Biz olduğumuz sürece de hizmeti sınırsız olacak. Bize laf atarak Atatürk’ü karıştırarak prim yapamazsın.  Bundan sonra ithamlarımız çok ağır olacak. Sokağa çıksınlar. Bir esnafın yanına gidip bir çay içsinler. Salı pazarında biriyle oturup sohbet etsinler.  İncirköy’e, Esenköy’e, Eldirek’e gitsinler. Hale gitsinler. Gidecek yüzleri yok” dedi. CHP'li Demir'den Öztürk'e sert cevap
“HEDEFİMİZ EN AZ 5 MİLLETVEKİLİ. BUNU DA FETHİYE’DEN İLAN EDİYORUM”
Erken seçim ile ilgili sorulan bir soru üzerine seçimlerin 6 Kasım’da yapılacağını öngördüklerini ifade eden Demir “Biz sandık görevlilerimizi hazırladık. Biz yedeklerini hazırladık. Biz 6 Kasım’da seçim olacak gibi çalışıyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte bu işi de başaracağız. Biz 65 bin oy dedik. Fethiye’de bu sayıya da ulaşacağız. Hedefimiz en az 5 milletvekili. Bunu da Fethiye’den ilan ediyorum” diye konuştu. 
“O AKP ‘NİN KAPISINDA BEKÇİ BİLE OLAMAZ. OLMAMALI”
Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün milletvekilli adayı olup olmayacağı yönünde yaptığı açıklamanın sorulması üzerine cevap veren Demir “O onun görüşüdür saygı duymuyorum. O AKP ‘nin kapısında bekçi bile olamaz. Olmamalı. Bu kadar belden aşağı hiçbir siyasetçi, siyasetçiye saldırmaz. İki tane dinozor var karşımızda, ikisini de biliyorsunuz.  Biri AKP İlçe Başkanı, biri de 20 yıldır Fethiye’yi yöneten zat odur. Başka yok arkadaşlar” dedi. 
“BUNLAR KAÇACAK DELİK ARAYACAKLAR AMA DELİKLERİNİ DE TIKAYACAĞIZ”
Kendisinin milletvekili adayı olup olmayacağı yönünde sorulan soruya da cevap veren CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir “Ekip arkadaşlarımızla birlikte genel merkezimiz bize ne zaman ne görev verirse biz onu yaparız. Genel merkezimiz bize çöpçü olacaksın derse çöpçü oluruz. Milletvekili olacaksın derse milletvekili oluruz. Sen ilçe başkanlığında duracaksın derse orada dururuz.  Bizim tek hedefimiz AKP iktidarını Fethiye’de değil tüm ülkede yıkmak. Artık CHP ve altılı ittifakın ayak sesleri geliyor. Bunlar kaçacak delik arayacaklar ama deliklerini de tıkayacağız. Bunları yüce divanda yargılayacağız” dedi. CHP'li Demir'den Öztürk'e sert cevap


 

Bakmadan Geçme