CHP FETHİYE'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Teşkilatı, Millet İttifakı'nın İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek vermek amacıyla resim kolaj sergisi düzenledi.

  • 1876
CHP FETHİYE'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi (FBÖOKM) önünde CHP Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından resim sergisi düzenlendi. Millet İttifakı’nın İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacıyla düzenlenen sergide CHP’liler üzerinde ‘Her Şey Çok Güzel Olacak. İstanbul’u Seviyorum’, ‘16 Milyon İstanbullu Başkanına Sahip Çık’, ‘İstanbul Rant İçin Değil, Halk İçin Ekrem İmamoğlu’ yazılı pankart ve afişler taşıdılar. CHP Fethiye İlçe Teşkilatının resim kolaj sergili desteğine Fethiye’deki bazı Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve üyeleri de destek verdi.  

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, “31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde, İstanbul seçimler ne yazık ki Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından ‘hukuka uygun olmayan’ gerekçeler üretilmek suretiyle iptal edildi. Bu noktada 23 Haziran’da İstanbul’da yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi gerçekleşecek. Bizlerde CHP Fethiye İlçe Örgütü ve örgütümüzün bir kolu olan Kadın Kollarımız ile birlikte Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezinde CHP’nin İstanbul Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak ve Fethiye resimlerinden oluşan resim kolaj çalışması ile tüm Fethiyelileri Ekrem İmamoğlu’na destek vermeye çağırıyorum” dedi.

CHP Fethiye Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kestep de, “İnanıyorum ki 23 Haziran 2019 yalnızca İstanbul için değil tüm ülkemiz için bir demokrasi şöleni ile taçlanacak. Tüm seçim sürecinde herkesin abisi, kardeşi, oğlu olan Ekrem İmamoğlu’nu bundan sonraki mücadelesinde destekleyeceğimizi; çağdaş, laik, demokratik bir Türkiye için el ele vereceğimizi belirtmek isteriz” dedi.

 

Bakmadan Geçme