CHP'DE BAYRAM KUTLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramlaşmaya Gelecek Patisi İlçe Başkanı Sadet Kansız Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.

  • 811
CHP'DE BAYRAM KUTLAMASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk partisi Fethiye İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni yapıldı. Törene CHP’lilerin yanı sıra Millet İttifakı üyeleri Demokrat parti İlçe Başkanı Osman Kandönmez ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız’da katıldı. Ayrıca bayramlaşmaya Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Muğla Milletvekilleri Burak Erbay, Suat Özcan, Süleyman Girgin, Mürsel Alban, Parti Meclisi Üyesi Gizem Sayar Özcan ve partililer katıldı.
Bayramlaşma töreninin ardından ilk olarak CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir konuştu. Demir konuşmasında “Hepimizde iktidara gelmek için sabırsızlık var. Az bir zaman kaldı. İktidar olacağız. Geliyor gelmekte olan” dedi.
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise “Bizler seçimlerde Millet İttifakı olarak Muğla’nın 13 ilçesinde tarihinin en yüksek oyunu alacağız. Ama herkesten rica ediyorum. Birbirimizi kırmayalım. Özellikle Millet İttifakı olarak birbirimize olumsuz konuşmayalım. Herkesin bayramını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.
Muğla Milletvekilleri Burak Erbay ve Mürsel Alban ise yaptıkları konuşmalarda iktidarı eleştirdiler ve 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı olarak seçimleri kazanacaklarını ifade ettiler.
CHP'DE BAYRAM KUTLAMASICHP'DE BAYRAM KUTLAMASICHP'DE BAYRAM KUTLAMASICHP'DE BAYRAM KUTLAMASICHP'DE BAYRAM KUTLAMASI

Bakmadan Geçme