Ceviz 'Sorumsuz Oyuncular Vardı' 

Fethiyespor'un kendi evinde Cizrespor'a 1 puan kaptırması ve evinde kazanamamasının ardından karşılaşma ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mustafa Ceviz 'galip gelemedik üzgünüz. Oyunumuz iyi değildi. Sorumsuz oyuncular vardı. Maçtan önce kadro doğru ama maç başlayınca beklediğimiz oyun olmadı' ifadelerini kullandı.

  • 1317
Ceviz 'Sorumsuz Oyuncular Vardı' 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un ligin 2. yarısında 6 maçta 13 puan kaybedip sadece 5 puan toplaması camiayı üzerken karşılaşmanın ardından Fethiyespor’da kan değişikliği olması için Teknik Direktör Mustafa Ceviz görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa öncesi Cizrespor maçının 90 dakikasını değerlendiren Teknik Direktör Ceviz “galip gelemedik üzgünüz. Oyunumuz iyi değildi. Sorumsuz oyuncular vardı. Maçtan önce kadro doğru ama maç başlayınca beklediğimiz oyun olmadı” dedi. Ceviz “Galip gelemedik üzgünüz. Ama oyunumuz iyi değil. Sorumsuz oyuncular vardı. Maçtan önce kadro doğru ama maç başlayınca beklediğimiz oyun olmadı. Kaleci Serkan bugün çok iyiydi. Rakip takım da çıkışta olan bir takım. Onlarda isteklilerdi. Oyunlarından dolayı kutluyorum. Biz daha üstün oynamalıydık ama olmadı, yetmedik. İçeride oyuncularımız 3 puan alamadıkları için üzgün. Gereksiz bir faul yaptık. Frikikten kötü bir gol yedik. İnşallah Turgutlu maçına oyunumuzu daha iyileştirip daha derli toplu olmamız gerekiyor. Maçı kazanmak için çalışacağız” diye konuştu. 


“CİDDİ SIKINTILARIMIZ VAR”
Cizrespor Teknik Direktörü Metin Akpunar’da, Fethiyespor’un şampiyonluk adayı olduğunu hatırlatıp “Fethiyespor sezon başından beri şampiyonluğa kurulan bir takımdı. Benimde favorim Fethiyespor’du” dedi. Akpunar “Fethiyespor şampiyonluktan erken koptu. Kocaelispor şampiyonlukta yalnız kaldı. Fakat Fethiyespor iyi bir camia, iyi takım, iyi bir hocaları var. Bundan sonra play off yolunda başarılar diliyorum kendilerine. Biz ciddi sıkıntılarla savaşan bir ekibiz. Sıkıntılarımız çok büyük. Ama genç dinamik bir ekip. Devre arası en az para harcayan takımız. 7-8 tane oyuncu gönderdik. Genç bir takım yapmaya çalıştık ve bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Ama sonuna kadar Cizrespor playoff’u kovalayacak” ifadelerini kullandı. 
 

Bakmadan Geçme