Ceviz, ''Oyuncularım canla başla oynadı''

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'un kendi evinde Kocaelispor'a 1-0 mağlup olması camiada üzüntü yarattı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Lider Kocaelispor önünde oyuncularının canla başla oynadığını ifade ederek ''Rakip iyi bir takım. Ligde de başarılı şekilde devam ediyor. Biz de iyi mücadele ettik. Kaçırdığımız pozisyonları değerlendiremedik'' dedi.

  • 1922
Ceviz, ''Oyuncularım canla başla oynadı''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor'un evinde lider Kocaelispor önünde kaybetmesi camiayı üzüntüye boğdu. 4. mağlubiyetini Kocaelispor'dan alan Fethiyespor'da taraftarların yoğun tezahüratına rağmen gol silahlarının sonuca gidememesi üzüntüyle karşılandı. Kocaelispor'un 400'ü aşkın taraftarının da Fethiye'de takımına destek olduğu karşılaşmada lacivert beyazlılar 2. yarıda Burak Süleyman'ın golüne engel olamadı. Halil İbrahim Cenik ile mutlak 2 gol kaçıran Fethiyespor'da evinde kaybetmenin üzüntüsü yaşanıyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, ''Oyuncularımız canla başla oynadılar. Rakipte iyi takım. Lige başarılı şekilde devam eden bir takım. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. Sonuna kadar maçı istedik. Talihsiz bir gol yedik. Beraberlik için yüklendik. Ama olmadı. Sağlık olsun. Bundan sonra yine bir çok maçımız var. Biz kesinlikle aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz'' diye konuştu. 
''FİNAL NİTELİĞİNDE MAÇ OYNADIK''
Kocaelispor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel de maç sonrası galibiyetten dolayı oldukça memnundu. Dinçel, final niteliğinde bir maç oynadıklarını ifade ederek; ''Bir hafta boyunca çok çalıştık. Rakip için de kolay değildi. Eğer aksi şekilde olsaydı puan farkı kapanacaktı. Şimdi 11 puan açtık. Karşılaşma öncesi sakin olmamız gerektiğini, sahanın zemininin iyi olması nedeniyle iyi pas yapmayı söylemiştik. Oyuncularımız istediğimizi gerçekleştirip, sonuca ulaştık'' dedi. 
Fethiyespor'un kaliteli bir takım olduğunu da söyleyen Dinçel, ''Sezon başında iyi oyuncular ile takım kurdular. Ligin finali diye konuşuyorlardı. Bugün kazandığımız için mutluyuz. İşimizi erken bitirmek istiyoruz. Her maça 3 puan için çıkıyoruz. Türkiye liglerinde son 9 haftadır kazanan tek takımız ve aynı şekilde kazanmaya devam edeceğiz. Bugünkü karşılaşmada tempoyu biz ayarladık'' dedi. 
''RAKİBE POZİSYON VERMEDİK''
Fethiyesporlu futbolcular, üzüntüleri nedeniyle açıklama yapmazken, Kocaelispor'un yeni oyuncularından Alihan Tuncer, ''Bu maça da iyi hazırlanmıştık. Bugün de gol yemedik. Rakibe fazla pozisyon vermedik. Bizim kaçırdığımız pek çok pozisyon var. Şampiyon olmak istiyoruz. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu'' dedi. 
ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYOR
Semih Karadeniz ise ''Kazanmak için gelmiştik. Hedefimiz şimdi 10'da 10 yapmak. Takımımızda müthiş bir birliktelik var. Kocaelispor'da şampiyonluk yaşamak istiyorum. Taraftarlarımız ve takımımız ile birlikte hep beraber yükseleceğiz. Takımdaşlığımız çok iyi'' dedi. 
 

Ceviz, ''Oyuncularım canla başla oynadı''
Ceviz, ''Oyuncularım canla başla oynadı''
Ceviz, ''Oyuncularım canla başla oynadı''
Ceviz, ''Oyuncularım canla başla oynadı''
Yorumlar 1
Mustafa öğüt 19 Ocak 2020 20:45

Fethiyeli dostlarımıza tşkr ederiz ufak tefek sıkıntıları kafanıza takmayın allaha emanet olun

Bakmadan Geçme