CEVİZ, 'LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ'

3. Lig 2. Grup'ta perde Pazar günü yapılacak karşılaşmalarla açılacak. Fethiyespor, Pazar günü saat 20.00'de Erokspor ile Fethiye Şehir Stadı'nda karşılaşacak. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 'Taraftarlarımız önünde lige galibiyet ile başlamak istiyoruz' dedi.

  • 700
CEVİZ, 'LİGE GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORUZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta ilk maçını evinde Erokspor ile gece maçı olarak oynayacak olan Fethiyespor, galibiyete odaklandı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde çalışmalarını Fethiye Şehir Stadı’nda sürdürüyor. Sakatlıktan çıkan Turgay An ve Erdi Bakırcı’nın durumlarının maç saatinde netleşeceği bildirildi.

 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, “Lig haftasına girdik. Bildiğiniz üzere maç Pazar günü akşam 20.00’da. Ben öncelikle bütün taraftarlarımız destek vermeye maça davet ediyorum. Bu sene Fethiyespor 3. Lig’de yeniden yapılandı. Şimdi biz yeni bir takımız. Geçen yıldan birçok oyuncu yollarımı ayrıldı. 25 kişilik kadromuz var. Bunun iki tanesi alt yapıdan direk A takıma çağırdığımız oyuncular. 23 tanede normal kurduğumuz kadronun oyuncuları. Önemli transferlerimizden Turgay An ve yine geçen yıl formamızı giyen Erdi Bakırcı kamp döneminde sakatlık yaşamıştı. Erdi yaklaşık üç hafta kendisi özel çalıştı. Bu haftadan itibaren takımda çalışacak durumu iyi şuan eğer maç saatine kadar bir terslik çıkmazsa görev alabilir” dedi.

 

Açıklamasını sürdüren Ceviz, “Ayrıca Turgay Anda 1-2 gün daha dikkatli özel çalışacak o da belki bugünden itibaren takımla çalışabilir. Son oynadığımız maçta da kamplarımıza geç katılan arkadaşlarımızın durumunu gördük. Takımımızın maçta oynayan ilk kadrosunda üç oyuncumuz tam hazır değildi. Devam eden dakikalarda da son yarım saat gelen oyuncularımıza da Fethiye’nin havasını tattırma şansımız oldu. Ben maç günü Erokspor maçında takımımızın hem zihinsel olarak hem de lig maçının ciddiyeti anlamında hazır olacağını şimdiden söylüyorum. Erokspor takımı da geçen yıl şampiyonu oynamıştı ama finalde Büyükşehir Belediyesi Vanspor’a kaybetmişti. İyi bir takım ve birbirine alışmış oyunculardan kurulu. Bizde iddialıyız… Fethiyespor hem içerde hem de dışarıdaki maçlarda iddialı olmuştur. Şehrimizin iyi bir hava yakalaması lazım. İnşallah bu maçı kazanarak lige güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. Fikstüre kendi sahamızda başlıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme