Çenger Sosyal Tesisi Eylül'de hizmete açılıyor

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Çenger Sosyal Tesisi'nde çalışmalar son noktaya doğru ilerliyor.

  • 1460
Çenger Sosyal Tesisi Eylül'de hizmete açılıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Çenger Sosyal Tesisi’nde çalışmalar son noktaya doğru ilerliyor. Başkan Saatcı, beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte yapılan çalışmayı yerinde inceleyerek; “Gücümüz nispetinde Saygıdeğer Fethiyelilere hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Çenger’de yapılan çalışmalar istinat duvarının yapılması ve beraberinde sosyal tesis çalışmalarıyla sürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü personeli tarafından yapılan çalışmaların eylül ayı içerisinde bitmesi ve hizmete açılması bekleniyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Behçet Saatcı, “2014 seçimlerinde biz vatandaşın karşısına çıktığımızda biz sizlere ‘bunları yapacağız’ demiştik. Fethiye’nin özel bölgelerinden birisi olan Çenger’de sosyal tesis çalışmalarımız sürüyor. Burada derme çatma bir bina vardı. Burayı düzenleyip, inşallah sosyal tesis olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. 2014 sonrası Kızılbel’de, İncirköy’de sosyal tesislerimizi hizmete açtık. Çenger’de, Üzümlü’de, Esenköy’de çalışmalarımız devam ediyor. Aynı zamanda Gökçeovacık ve Karacaören’de de çalışmaya başlayacağız, düğün salonu projemiz de var. Bu kadar sürede bu işler yetişir mi? Hepsi olur. Vatandaşımıza ne söz verdiysek şimdiye kadar yapmaya çalıştık. Gücümüz nispetinde Saygıdeğer Fethiyelilere hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme