Çaltıözü Muhtarı Muhsin Alaşan koronavirüse yakalandı

Çaltıözü Mahalle Muhtarı Muhsin Alaşan ve annesi Leyla Alaşan koronavirüse yakalandı. Seydikemer Çaltıözü Mahallesi Muhtarı Muhsin Alaşan ve annesi Leyla Alaşan'ın yaptırdığı koronavirüs test sonuçları pozitif çıktı.

  • 3089
Çaltıözü Muhtarı Muhsin Alaşan koronavirüse yakalandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Çaltıözü Mahalle Muhtarı  ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Alaşan ve annesi koronavirüse yakalandı. Seydikemer’de annesi ile birlikte koronavirüs testleri pozitif çıkan Seydikemer Çaltıözü Mahalle Muhtarı  ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Alaşan sosyal medya hesabından pozitif olduğunu duyurdu.

Seydikemer Çaltıözü Mahalle Muhtarı  ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Muhsin Alaşan sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada: “Çok değerli köylülerim hepinizi en derin sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum  Ne kadar maske mesafe ve hijyen kurallarına uymaya gayret ettiysem de; demek ki yeterli olmamış. Biraz daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Dün yaptırdığımız Kovid-19 testimizin annemle beraber pozitif çıktığını öğrendim. Dolayısıyla 14 gün karantinada evimdeyim. İnşallah sizlere bir şey olmasın. Sizleri seviyorum. Benim yardımcı olacağım bir işiniz olursa da elimden geldiğince telefonla yardımcı olmaya çalışacağım. Günün saatin hiç önemi yok. Her zaman arayabilirsiniz. Sağlıklı günlerde buluşmak ümidiyle kendinize iyi bakın. Saygılarımla.” İfadelerine yer verdi. 
 

Bakmadan Geçme