Çalıkoğlu Ailesinin Acı Günü

Fethiye'nin tanınmış iş adamlarından ve siyasetçilerinden Seydikemer Belediyesi Meclis üyesi Alper Çalıkoğlu'nun babası Hasan Çalıkoğlu hayatını kaybetti.

  • 9871
Çalıkoğlu Ailesinin Acı Günü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin tanınmış ailelerinden Alpler Zeytinyağı Fabrikaları, Doruk Otel, Alpler Buz Fabrikası  gibi yatırımları bulunan Çalıkoğlu ailesinin babaları Hasan Çalıkoğlu, tedavi gördüğü Muğla'da hayatını kaybetti. 
1929 Fethiye doğumlu Hasan Çalıkoğlu Fethiye’nin eski ticaret esnaflarındandı. Alper, Müjdat, Ali, Harun ve Dilek Çalıkoğlu’nun babaları, Didem, Alp, Gamzegül, Ihlara, Gökalp, Nilay, İlayda, Alize, Rukiye, Ali Galip’in dedeleri Hasan Çalıkoğlu’nun  Yeni camideki cenazesine yoğun katılım oldu. Merhum  Hasan Çalıkoğlu;  Fethiye Merkez Yeni  Cami’de kılınan cenaze namazından sonra Taşyaka şehir mezarlığına defnedildi.  Merhum Hasan Çalıkoğlu’nun cenaze törenine; Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner,  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca  ve meclis üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcısı Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan ile Seydikemer Belediyesi meclis üyeleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile oda başkanları, esnaflar, iş ve siyaset dünyasının tanınmış kişileri katıldılar.
SED Medya ailesi olarak Merhum Hasan Çalıkoğlu’na Yüce Allah’tan Rahmet ve tüm yakınları ile Çalıkoğlu ailesine başsağlığı dileriz. 
 

Çalıkoğlu Ailesinin Acı Günü
Çalıkoğlu Ailesinin Acı Günü
Çalıkoğlu Ailesinin Acı Günü

Bakmadan Geçme