'BİZ PERSONELİN YAPTIĞI İŞE, VATANDAŞI MEMNUN ETMESİNE BAKARIZ'

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, beraberinde Başkan Yardımcıları Sabri Oğuz Bolelli, Güzide Özkaya ve ilgili birim amirleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü şantiyesindeki personel ile sabah erken saatlerde bir araya geldi.

  • 662
'BİZ PERSONELİN YAPTIĞI İŞE, VATANDAŞI MEMNUN ETMESİNE BAKARIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyasi ayrım yapmaksızın, personelin dünya görüşü ne olursa olsun, yaptığı işe bakacaklarının altını çizen Karaca, “Görevini iyi yapan, vatandaşımızı memnun eden personelimizlebirlikte yürüyeceğiz” dedi.

 

Başkan Karaca, park ve bahçeler personeli ile birlikte kahvaltı yapmasından ardından değerlendirmelerde bulundu. Başkan Karaca, seçim çalışmaları sırasında belediye personellerini ziyaret ettiğini, o zaman vermiş olduğu sözlerin, aynı şekilde arkasında olduğunu ifade etti. Başkan Karaca, “Biliyorsunuz, seçimden önce buraya geldim ve sizlere hitap etmiştim. O zaman demiştik ki; ‘görevini yapan her arkadaşımızla beraber yürüyeceğiz’  Bizde kesinlikle siyasi ayrım olmaz. Hangi partiye oy verirseniz verin, kime oy verirseniz verin. Bu bizi ilgilendirmez. Biz sizin yaptığınız işe, vatandaşı memnun etmenize bakarız. Biz vermiş olduğumuz sözümüzün arkasındayız. Biz kesinlikle sizin siyasi görüşünüze bakmaksızın, bu 5 yıllık süreçte, görevini yapan arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız. Sizlerle birlikte Fethiye’yi güzelleştirmek zorundayız. Ben bu konuda iddialıyım ve sizlere de güveniyorum. Birlikte güzel işler yapacağımızdan hiç şüphemiz yok. Daha şimdiden bunların meyvelerini almaya başladık. Beni bir belediye başkanı olarak görmeyin. Bir ağabey olarak görün. Verdiğimiz görev ve görevleri iş birliğiyle yaptığımız sürece ben sizin bir büyüğünüz olarak sizleri bir ağabey gibi kollamaya hazırım. Vatandaşımızı asla üzmeyelim.Ve bu 5 yılı beraber güzel bir şekilde geçirelim istiyorum. Müdürlerimize ve başkan yardımcılarımıza bu birliktelik için teşekkür ediyorum. Bundan sonra sık sık beraber olacağız. Geçtiğimiz 2 aylık süreçte görüşemememizin sebebini siz de tahmin edersiniz ki,belediyemizdeki program yoğunluğu. Her gün yüzlerce vatandaşımız belediyemizi ziyarete geliyor. Halk günümüzü geçtiğimiz gün yapmış olduğumuz toplantımızda yalnızca Cuma günü ile sınırlandırdık. Bundan sonra hep sizlerle olacağız, şantiyelerde olacağız. Sadece gündüz değil, gece vardiyalarında çalışan işçilerimizi de alanlarında ziyaret edeceğim. Bir sorununuz olduğu takdirde müdürünüz olsun, ben olayım hiç tereddüt etmeden bana iletebilirsiniz arkadaşlar. Bugün için sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme