Birey Eğitim Kurumları Okulları İl İkincisi Oldu

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Küçük Kızlar Voleybol müsabakalarında Birey Eğitim Kurumları Okulları Voleybol Takımı Muğla İl İkincisi oldu.

  • 2100
Birey Eğitim Kurumları Okulları İl İkincisi Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Küçük Kızlar Voleybol müsabakaları sona erdi. Nisan ayında başlayan müsabakalar Muğla Menteşe Spor Salonunda gerçekleştirilen final maçları ile son buldu. Oynanan final maçı sonrası Özel Fethiye Birey Okulları Muğla il ikincisi olarak kupa ve madalyalarını alarak Fethiye’nin gururu oldular. Kupa töreninde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman kupa almaya hak kazanan takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti.

Maç sonrası açıklama yapan Fethiye Birey Okulları Kız Voleybol takımı antrenörü Ali Elmadibi, 80 takımın yer aldığı müsabakalarda çok zorlu takımlarla maçlar yaptıklarını, yılmadan azimle çalıştıklarını ve sonuçta finale yükselerek il ikinci oldukları için mutlu olduğunu belirterek, bu galibiyeti yaşatan öğrencilere teşekkür etti.

Birey Okulları Müdür yardımcısı Aydın Sefa Karakaya, “Küçük kızlar kategorisinde oynayan ve böylesi önemli bir galibiyeti ve kupayı okulumuza kazandıran öğrenci ve antrenörümüze teşekkür ederim” dedi.

Birey Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Şerif Özdemir ise yaptığı açıklamada; “Antrenörümüzü tebrik ediyorum, sevgili öğrencilerimizi yürekten alkışlıyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme