'Bir süre daha maske takmaya devam edeceğim'

2 Mart tarihi itibariyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada ''Artık açık havada maske kullanmak zorunda değiliz. Kapalı yerlerde de havalandırma iyiyse maske şartı kalktı.' dedi. Açıklama sonucunda maskelerini çıkartan vatandaşlar olsa da tedbir amaçlı takmaya devam edenlerin sayısı da bir hayli fazla.

  • 1743
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Bir süre daha maske takmaya devam edeceğim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 Mart tarihi itibariyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca ‘’Artık açık havada maske kullanmak zorunda değiliz. Kapalı yerlerde de havalandırma iyiyse maske şartı kalktı." dedi. Açıklama sonucunda maskelerini çıkartan vatandaşlar olsa da tedbir amaçlı takmaya devam edenlerin sayısı da bir hayli fazla.Haber
TEDBİR İÇİN TAKMAYA DEVAM EDİYORUM
Tedbir için maske takmaya devam ettiğini söyleyen Ahmet Vural,’’ Yasak kalktı ama bence iyi olmadı. Zaten virüs artmaya devam ediyor. Bir de normal bir şey haline getirmeye başladılar. Şimdi her yerde virüs ve ölü sayısı artacak. Ben tedbir için takmaya devam ediyorum. Mecburen bir süre daha böyle devam edeceğim’’ dedi.
MASKE YASAĞININ KALKMASI İYİ OLDU
“Maske yasağının kalkması iyi oldu” diyen Erol Topal,’’ Maske yasağının kalkması iyi oldu. Daha iyi nefes alıyoruz. Fethiye’nin soğuk havasını daha iyi hissetmeye başladık. Gerçi ben bazen takıyorum çünkü çok soğuk. Ben İzlanda’dan geldim. Yurtdışında yaşıyordum. Kışın maske ısıtıyordu ama yasağın kalkması da tabi ki iyi oldu. Fethiye’ye selamlar’’ diye konuştu.
SAĞLIK AÇISINDAN BİR SÜRE DAHA MASKE TAKACAĞIM
Sağlık açısından bir süre daha maske takacağını söyleyen Tahsin Toprak,’’ Yasak kalktı ama fazla inanmıyorum. Sağlık açısından bir süre daha maske takmaya devam edeceğim’’ dedi.HaberHaberHaberHaber

Bakmadan Geçme